Spoznala sta se, ker je ona prevzela pobudo

Številni iskalci ljubezni so svojo boljšo polovico spoznali na portalu ona-on.com. To so njihove zgodbe.

Da na portalu ona-on.com pri iskanju simpatije tudi dekleta naredijo prvi korak in pri pošiljanju prvega sporočila prehitijo svojo simpatijo, dokazujejo naslednje zgodbe.

Vanja & Gregor: Njegov profil jo je tako pritegnil, da mu je poslala GO

Vanja (25 let) je Gregorja (31 let) na ona-on našla naključno, njegov profil pa jo je tako zelo pritegnil, da mu je poslala vprašanje GO/NO GO, kljub temu da je običajno profil simpatije le pogledala.

“Čez nekaj časa me je že čakalo zelo prijazno Gregorjevo sporočilo. V naslednjih dneh sva si napisala nekaj krajših sporočil, v katerih sva na kratko obdelala ‘ta najbolj važna’ vprašanja. Ker sva oba velika ljubitelja filmov, me je povabil v kino.

Zmenila sva se, da se dobiva v centru Ljubljane. Film je potekal v okviru festivala, ki ga oba obožujeva, vendar je bil zelo slab! Po predstavi sva se začela kar smejati in se norčevati iz filma. Nato me je odpeljal domov.

Vir: Pixabay
Vir: Pixabay

Ves ljubi dan se ni oglasil in mislila sem si, da mu nisem bila všeč. Naslednji dan zvečer pa me je močno razveselil s sms sporočilom, v katerem mi je priznal, da sem mu bila zelo všeč in da bi me rad še naprej videval. Čez dva dni sva se spet dobila, ukradel mi je poljub in od takrat se imava za par. Gregor je najbolj čudovit človek, kar sem jih spoznala, ljubim ga!”

Kako pa njun prvi stik vidi Gregor? “Nekega dne me je čakalo vprašanje Go, No-Go od najbolj luštkane punce na vašem portalu. Takoj sem pograbil priložnost in ji poslal zasebno sporočilce. Po kratkem dopisovanju sem jo povabil v kino, ker se je izkazalo, da sva oba ljubitelja filmov. Že na prvem zmenku sem vedel, da je to ženska, ki sem jo iskal. Na drugem zmenku sem jo poljubil in sedaj imam pol stanovanja zasedenega z njenimi stvarmi.”

Kristjan & Marina: Ob prihodu iz službene poti ga je čakalo lepo presenečenje

Tudi Kristjan (39 let) in Marina (40 let) sta prvi stik navezala preko ona-on. “Žena me je kontaktirala preko portala ona-on.com pred točno devetimi leti. Bil sem njen prvi in edini kontakt. Sam sem bil na portalu dva meseca.

“Spoznala sva se na vaših straneh. Ker je beseda kaj hitro stekla, sva se odločila za prvo kavico in postalo je jasno, da se bova še videla. Odločila sva se, da poskusiva ali imava tisto, kar je potrebno za življenje v dvoje in po dveh mesecih ugotovila, da je to to.” ~ Janko (32 let) & Metka (35 let)

Do prvega srečanja je prišlo po nekaj tednih dopisovanja, ko me je presenetila in pričakala na letališču ob prihodu s službene poti. Za razliko od nje, jaz do takrat nisem vedel, kako izgleda, saj ni imela objavljene fotografije. Presenečenje je bilo toliko bolj popolno. Po enem mesecu sva že živela skupaj, saj sva se prej preko dopisovanja na ona-on.com zelo dobro spoznala. Kasneje sva se tudi poročila. Imava dva sinova stara 3 in 5 let.

Osebno imava z ženo zelo pozitivne izkušnje s portalom ona-on.com. Podobno tudi ženin brat in tudi moj najboljši prijatelj. Vsakemu do sedaj sem priporočal ona-on.com, res pa je, da marsikdo vztraja na tradicionalnem načinu spoznavanja in je še vedno samski … mislim, da bi osebno na tradicionalen način zelo težko našel partnerko, s katero bi se ujel tako dobro kot s svojo ženo.”

”Beseda je dala besedo, dva, tri zmenke, super popoldne, še boljše sprehode, dober pogled na današnji svet, podobne interese … še danes je vse zelo čutno, romantično, odprla so se vsa moja zaprta čustva. Hvala ti Eva, ljubim te.” ~ Lukson (33 let) & Luksa (30 let)

Irena & Irči: Njeno sporočilo je vodilo do prvega srečanja

Irena (31 let) je bila na portalu prijavljena slab mesec, njen izbranec (29 let) pa le nekaj dni. “Poslala sem mu sporočilo, odzval se je in odločil, da mi odpiše. Tako sva se dogovorila za srečanje v živo ob pijači in preskočile so iskrice. Tako se sedaj spoznavava in verjamem, da je on pravi moški zame. O tem, kaj prinese življenje, pa se bom pustila presenetiti.

Vsem na portalu želim, da najdejo tisto kar iščejo, vam pa veliko poslovnih uspehov. Hvala za vse.”

 

Ni komentarjev

Odgovori