Tedenski ljubezenski horoskop | 29.10. – 04.11. 2018

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Kozorog – ljubezenski horoskop

1_kozorogUživajte v tem prijetnem jesenskem času. Izkoristite vse dogajanje zunaj in se udeležite čimveč dogodkov zunaj in znotraj. Na raznih srečanjih in delavnicah se prav lahko zgodi, da srečate osebo, s katero bi lahko delila podobna razmišljanja in interese.

                             Ujemanje: bik, devica, rak, riba in škorpijon.

Vodnar – ljubezenski horoskop

2_vodnarLjubezni in naklonjenosti ne morete izsiliti. Stopiti boste morali korak nazaj, sicer se boste morali soočiti s posledicami, ki pa ne bodo ravno prijetne. Bodite aktivni in kreativni na drugih področjih ter tako pokažite in izrazite svojo izvirnost.

                             Ujemanje: dvojček, tehtnica, lev, oven in strelec.

Ribi – ljubezenski horoskop

3_ribiKmalu boste sprejeli neko pomembno odločitev. To bi lahko pomenilo tudi, da sprejemete nekoga, za katerega niste nikoli pričakovali, da je lahko takšen. Odprli boste srce in se prepustili dogajanju. Zaupajte vase in se pripravite na veliko lepega.

                             Ujemanje: škorpijon, rak, devica, kozorog in bik.

Oven – ljubezenski horoskop

4_ovenNaj bo teden pred vami izviren, kreativen, dinamičen in sploh uspešen. Morda v vsem tem dogajanju uspete spoznati nekoga, s komer bi lahko skupaj ustvarila kaj posebnega. Začetna zadržanost ali skupno sodelovanje bi se čez čas lahko razvilo v nekaj več.

                             Ujemanje: lev, strelec, tehtnica, dvojčka in vodnar.

_______________________________________________________________________________________________________

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

_______________________________________________________________________________________________________

Bik – ljubezenski horoskop

5_bikRazburljiv začetek tedna vas vsekakor ne bo pustil hladnega. Morda se boste počutili prevarani ali nemočni, vendar to so lekcije, ki nam pomagajo rasti in se razvijati. Vzemite to kot priložnost, da razvijete svoj poseben okus za stvari in za ljudi.

                             Ujemanje: devica, kozorog, škorpijon, riba in rak.

Dvojčka – ljubezenski horoskop

6_dvojčekPočutili se boste, kot da je cel svet vaš in da imate lahko vse, kar si želite. Tokrat sledite svojemu občutku. Povezali se boste z nekom, ki bi vam lahko obogatil vaše življenje. Če se bo na začetku zdelo, da ste izbirčni, kasneje zagotobo ne boste.

                             Ujemanje: tehtnica, vodnar, strelec, lev in oven.

Rak – ljubezenski horoskop

7_rakZačnite realizirati svoje sanje in želje. Imeli boste veliko priložnosti in podpore, da si uresničite tudi najbolj skrite želje. Naj bodo to priprave za prihajajoče obdobje, ko boste dobili enkratno priložnost in nov začetek. Tudi napake so dovoljene.

                             Ujemanje: škorpijon, riba, kozorog, devica in bik.

Lev – ljubezenski horoskop

8_levTudi vi potrebujete počitek in v tokrat boste najbolje naredili, če si vzamete čas za počivanje in regeneracijo. Veliko stvari boste postorili doma in se tako pripravili za novosti. Četudi se ne bo nič dogajalo boste čutili, da je čas za spremembo.

                             Ujemanje: strelec, oven, tehtnica, vodnar in dvojček.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Devica – ljubezenski horoskop

9_devicaV začetku tedna boste imeli resnično veliko priložnosti za nova spoznanja, poznanstva, srečanja in simpatije. Ni se vam treba skrivati in ne čakajte, da boste dobili priložnost. Pogumno stopite naprej in zaupajte, da boste srečali pravo osebo za sebe.

                             Ujemanje: kozorog, bik, riba, škorpijon in rak.

Tehtnica – ljubezenski horoskop

10_tehtnicaVseeno je pred vami napet in razburljiv teden. Mogoče boste ponovili neko staro napako in to vas bo močno pretreslo. Četudi se spustitev neko avanturo, naj bo to nova izkušnja za vas in si tega ne ženite preveč k srcu. V življenju vse pride in vse mine.

                             Ujemanje: dvojček, vodnar, oven, lev in strelec.

Škorpijon – ljubezenski horoskop

11_škorpjonVeliko dogajanja boste imeli. Predvsem boste več pozornosti posvetili sebi. Vzemite si čas in se soočite sami s sabo. Tako boste tudi najlažje ugotovili, kaj pravzaprav hočete in česa nočete. Potem boste lahko privabili pravo osebo v svoje življenje.

                             Ujemanje: riba, rak, bik, devica in kozorog.

Strelec – ljubezenski horoskop

12_strelecKar na enkrat boste ugotovili kaj ste delali prav in kaj narobe. Sprejmite ta del življenjske lekcije in bodite hvaležni za vse kar se vam dogaja. Vse lepo in vse slabo. Dobili boste priložnost, da se povežete z osebo, ki bo za vas nekaj posebnega.

                             Ujemanje: oven, lev, dvojček, tehtnica in vodnar.

_______________________________________________________________________________________________________

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

_______________________________________________________________________________________________________

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Sem usposobljena astrologinja Špela Plemelj, ukvarjam se tudi z hipnozo. Dnevne in tedenske horoskope pišem za Zavod Razkritja, mojhoroskop.si in revijo Zvezde. Moje ljubezenske tedenske horoskope najdete le na ona-on.com Magazinu. Svoje znanje poglabljam že ob leta 2013, v tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom in z več uveljavljenimi astrologi. Pripravim ti astrološko karto in na podlagi tega pogledam, kakšno je tvoje ljubezensko življenje ali drugo področje.

Ni komentarjev

Odgovori