Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

“Trenutno študiram komunikologijo in se gibljem v manekenskih vodah. Kmalu bom tudi predala krono Miss Universe Slovenije.”

u15Kaj za vas pomeni ljubezen?

“Zame je ljubezen zelo močno čustvo, ki ga ne morem kar deliti naokoli. Je obojestransko in velja za ljudi, za katere sem pripravljena narediti karkoli. Pomembna je medsebojna podpora in popolno zaupanje.”

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih. Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

“Povezujem na tak način, da počnem to kar imam rada. Na način, da bi pa druge ljudi vključevala v svoje početje pa bolj ne, kljub temu da vejo vse.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Trenutno je na prvem mestu na moji lestvici študij komunikologije, ki ga obiskujem.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Na dve osebi, ki se v življenju podpirata, si stojita ob strani in si popolnoma zaupata.”

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Za ljudi, za katere bi naredila vse – to pomeni družino, psičko in najboljšo prijateljico. Hkrati pa lahko rečem, da ljubim kar delam, ampak zame je to zelo močna beseda, ki je ne morem kar tako izraziti.”

mu7Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

“Ne morem reči ne eno ne drugo, saj ima tako kot samskost kot zaljubljenost svoje čare. Mislim, da je samskost obdobje, ki ga je treba izkoristiti za raziskovanje s pametjo. Ne se prepustiti vsakemu, ki ti nameni lepo besedo, hkrati pa se tudi ne zapirati v sobo.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

“Žal se ne spomnim trenutno nobene.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno. Kako je pri vas, lepi spomini?

“Mislim, da je vsak prvič nekaj posebnega, ne glede na to, kakšni spomini nas vežejo.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že 20 % Slovencev (vsak 5. par) danes spozna prek spleta?

“Ne, tega nisem vedela, sem pa pričakovala takšno statistiko, saj so socialna omrežja danes ključnega pomena pri vsakdanjem delovanju v življenju. Ne glede na to, kje se par spozna, je pomembno, da se v zvezi to komunikacijo, preko socialnih omrežij, čim bolj izključuje in se opira na komunikacijo iz oči v oči, saj tu ni mogoče pošiljati raznih lažnih emojijev.”

Ona-on.com je največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 15.000 pari in več kot 160.000 registriranimi uporabniki, vsak dan se spoznata najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Resnično presenetljivi podatki.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com

“Žal ne poznam.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Naj se prepustijo življenju, saj se ljubezen zgodi, ko najmanj pričakujemo. In ko se zgodi se ji je potrebno prepustiti s srcem in glavo.”

Ni komentarjev

Odgovori