ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-natasa-bozo-najina-zgodba1

Nataša in Božo sta par, čigar zgodba se je pričela z besedami: “Ne, hvala”. Zanimiv začetek za zanimiv in pozitiven par, ki se je na ona-on.com registriral iz različnih razlogov. Poglej v videu.

Po uvodnem “ne” je sledilo dopisovanje in kaj hitro tudi povabilo na zmenek. Ki pa je prav tako kot prvi stik postregel z nenavadnim pripetljajem: Dogovorjena sta bila na vrtu lokala, a ta lokal je imel dva vrtova! In Božo je Natašo čakal v enem, ona pa njega v drugem. 🙂

Še danes rada povesta njuno zgodbo o spoznavanju in se zraven smejita, kar le dokazuje, da sta simpatičen in pozitiven par.

Preberi njuno zgodbo

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je zaradi …

… radovednosti, predhodnega dopisovanja in ker je do prvega zmenka prišlo hitro.

  • Božo pravi, da je prva kliknila Nataša, Nataša pa trdi, da je ona dobila povabilo h pogovoru. A sta si vseeno enotna – prvi je kliknil ona-on! A to ni ključno – pomembno je, da je Nataša na poziv k klepetu odgovorila. Njen odgovor “ne” pa je v Božu vzbudil zanimanje. In tako se je pričel pogovor. Ključna je torej bila radovednost.
  • Pred prvim zmenkom sta si dopisovala. “Z Natašo sva klepetala in v najinih letih malo premlevala zgrešene odločitve v življenju, a nekako se je med nama razvila neka skrivnostna vez,” pravi Božo. Torej je njuno dopisovanje poskrbelo, da sta se res dodobra spoznala in svoje poznanstvo nadgradila še v živo.
  • Do prvega zmenka v živo je prišlo po nekaj dneh dopisovanja. Nataša in Božo nista čakala s prvim zmenkom. Prek klepeta sta ugotovila, da sta si zanimiva in sta se dobila. In se ujela še v živo. 🙂

Uči se iz njune zgodbe:

Dopisuj si pred prvim zmenkom

Ključnega pomena je, da preden povabiš na zmenek, svojo simpatijo spoznaš. Tako boš lahko že v klepetu vedel/a, ali imata podobne poglede na ta svet in kako zelo podobni so. Skozi pogovor izveš marsikaj o sogovorniku, pazi le, da ne bosta že na začetku govorila o vseh tvojih življenjskih težavah. Katerim temam se je priporočljivo izogibati, si preberi tukaj.

In ko skozi klepet ugotovita, da se želita spoznati še v živo, ne odlašajta. Dobita se na prvem zmenku in ugotovita, ali iskre vendarle letijo ali pa bosta ostala prijatelja.

❥ Fant, ne veš, kaj zapisati v prvem sporočilu? Preberi tukaj.
❥ Punca, ne veš, kako napisati zanimivo prvo sporočilo? Preberi tukaj.

Ne odlašaj z zmenkom

Na prvi zmenek moraš, ko začutiš, da želiš simpatijo spoznati v živo. Ne odlašaj predolgo, da se ne bo izgubil ves naboj. Opogumi se in jo/ga za začetek povabi na eno kratko kavico – tako boš takoj začutil/a, ali je to to ali pa žal ne bo prišlo do drugega zmenka.

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori