Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

“Ukvarjam se z delom na Radiu Capris, kar me vsakodnevno motivira in veseli, ves ostali čas prebrodim v studiu, kjer ustvarjam nove izdelke za drugi album. Pri tem mi je pomembno, da se zabavam in da ljudje, ki me dobro poznajo, verjamejo vame in me v mojih pesmih prepoznajo.”

Kaj za vas pomeni ljubezen?

“Vse, ker je odziv moje boljše polovice najbolj pomemben in po navadi tisti, ki me najbolj zaboli oz. razveseli. Posledično tudi neprestana podpora, v glasbi sami pa velik izvir idej.”

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih. Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

“Vezivo vseh čustev je nedvomno tudi ljubezen. Je močno čustvo, ki se hitro dobi, se boleče izgubi, predvsem pa vsi stremimo k temu, da bi bili pri vseh priljubljeni. Čeprav pri ljubezni včasih usahnemo, se izgubimo, je potrebno ljubiti, vendar nikoli ne pozabiti nase.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Delo in veselje do dela. Do sedaj sem skrbel za dobre temelje in si postavil življenje tako, da bom srečen v tem, kar počnem in s tem pomagal pri ustvarjanju družine. Vse je na svojem mestu, čeprav nisem vedel, kako bo. Na koncu pridemo vsi na isto. Ugotoviš, da je najpomembneje v življenju, da si srečen. Ne glede na kako in zakaj. Če si srečen, lahko svojim najdražjim daješ le najboljše in oni ti to lahko vračajo.”

Vaša prva asociacija na ljubezen? 

“Spoštovanje. Brez tega ne zdržiš z nekom.”

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ljubim svoje najdražje, vse, ki mi stojijo ob strani, me razumejo, me poslušajo in me vedrijo. K temu pripišem mojo Tino, starše, bend in ostale bližnje sorodnike in prijatelje. To so ljudje, ki me vedno znova pripeljejo do tega, da ugotovim, zakaj pišem pesmi, zakaj ustvarjam, zakaj ob 5:00 zjutraj vstanem in grem na radio.”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje? 

“Če se kaj dobro poznam, sem samski bil bolj malo. Enostavno se je tako zgodilo. Največja napaka v obdobju samskosti je, da srdito iščeš nekoga, da bi se potolažil. Pri tem smo zaletavi in se posledično večkrat znajdemo v slabih položajih. Naše telo in naša duša je edinstvena, to je visoka cena. Ne gre to kar z vsemi deliti ali se razdajati. Zato uživajte samskost zato, da ugotovite kdo ste, kaj ste in kaj bi radi postali, ko najdete osebo, ki s tem sovpada, pa je to lahko začetek za lepo zgodbo. Vse ostalo vas ovira do končnega cilja.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju? 

“Če jo povem, ne bo več tako odštekana. Je dovolj to, da smo vpleteni v te zgodbe pokroviteljski do teh zgodb. :)”

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno 😉 Kako pri vas, lepi spomini?

“Tudi, če bi bili grdi, bi v nas bili lepi. V mojem primeru, oboje, zelo prijetno. In res je, tega se ne pozabi.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že 20 % Slovencev (vsak 5. par) danes spozna prek spleta? 

“Povsem normalno. Ljudje preživimo več časa na internetu kot na sprehodu. Komuniciramo predvsem prek spleta. Manjka nam dialoga ‘v živo’. Nedavno sem gledal nek video na youtubu, ko se je dečko spopadel s spoznavanjem ljudi na ulici – kot včasih, preden so obstajala družbena omrežja. Ljudje so se ga bali. In mi bi se morali bati tega pojava. Verjamem pa, da je veliko lažje pisati si prek spleta, predvsem za tiste, ki so v živo nekoliko sramežljivi.”

Ona-on.com je največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 15.000 pari in več kot 160.000 registriranimi uporabniki, vsak dan nastaneta najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Ne, zdi sem presenetljivo. To je trenutno stanje, ki se prepozna tudi v medsebojnih odnosih. Veseli me, da vsak najde koga. Tudi to, da se ne počutijo več sami.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com

“Ne, vendar bom morda komu kmalu predlagal.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Naj bo iskanje ljubezni iskreno in spoštljivo. Predvsem pa naj bo ona-on zgolj začetek za odlično komunikacijo.”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori