Življenjske ljubezenske zgodbe | Zmenki na Ona-on.com

Vprašanje je le ali ljubezenske zgodbe le beremo ali tudi živimo. Zmenki, ki vodijo do resne zveze.

Ljudje skozi celotno življenje hrepenimo po ljubezni, da bi ljubili nekoga, ki bo enako iskreno ljubil nas.

Enako kot ljubezenske zgodbe v knjigah in revijah, so tudi tiste prave ljubezenske zgodbe lahko lepe, a hkrati žalostne. Pridejo trenutki, ko bi vse skupaj najraje pozabili in točili solze do konca svojih dni. K sreči pa je še več tistih trenutkov, ko uživamo v iskreni ljubezni.

Se še spomnite svoje prve ljubezni?

Morda iz obdobja šolanja, prva srednješolska ljubezen ali pa s fakultete. Ni malo primerov, ko se je par spoznal v srednji šoli, se kasneje poročil in zaživel čudovito, družinsko življenje.

Ljubezen je slepa na ukaze. Pride nepričakovano in spontano. Takšna ljubezen je najlepša in se nam zasidra globoko v našo dušo. Ljubiti in biti ljubljen. Mar ni to najlepša ljubezenska zgodba kar bi si jih lahko želeli?

Ljubezen je slepa na ukaze.

Za ljubezenske zgodbe je potrebno tudi kaj postoriti

Če bomo sedeli doma in se smilili sami sebi, ne bo nič iz tega. Treba je v svet, med prijatelje in družbo, ki nam je blizu. Ljudje, ki so nam blizu po karakterju in splošni razgledanosti ter idealih, privlačijo podobne ljudi. V takšni družbi bomo prej srečali osebo, ki bi nam bila lahko blizu kot pa v kakšnem lokalu kjer nas morda lahko preseneti naključje.

Spoznavanje in zmenki oseb s podobnim razmišljanjem, hobiji in zanimanjem je idealno v okolju kot je ona-on.com. Verjemite, na našem spoznavnem portalu se je porodilo že veliko lepih ljubezenskih zgodb o katerih lahko berete v rubriki Zgodbe parov.

Ljubezenske zgodbe na ona-on.com

Privlačnost na pogled (fotografije), enaki hobiji (branje knjig, tek, meditacija, …) in prvi klepet so idealen recept za lepo ljubezensko zgodbo.

Življenje ni potica, a obupati ne smemo

Ne gre vedno vse po naših željah. Trudimo se, smo odprti in iskreni, a občasno naletimo na osebe, ki se izkažejo za izgubo našega dragocenega časa. Takšne situacije nas ne smejo potreti ampak nam dati še večji zagon za naprej.

Vemo kdo smo in kaj si zaslužimo. Če od sebe dajemo vse najboljše, potem si to zaslužimo tudi nazaj. Za vsakogar je “tam nekje” nekdo le poiskati ga je potrebno. Včasih na pomoč priskoči usoda, ki pa deluje le ob naši aktivnosti.

Izrazimo svoje misli, povejmo kdo smo in okušajmo svet. Stopimo na pot, ki leži pred nami, ozirajmo se levo in desno, ter uživajmo v razgledu. Uživajmo življenje, ki je enkrat grenko, drugič sladko. Sladimo pa si ga seveda po želji 😉

Na vaju je, da si zaupata občutke in morebiti napišeta najlepšo ljubezensko zgodbo vajinega življenja.

Priložnost izgubljena ne vrne se nobena

Ko spoznamo osebo, ki nam je blizu in nam ogreje srce, ji to zaupajmo. Ne dovolimo, da morebitna ljubezenska zgodba splava po reki, po kateri trenutno plujemo sami. Če skrivamo srčne misli, se nam utegne zgoditi prav to. Ko se v pogovoru z neko osebo počutimo drugače, sproščeno, prijetno in nasmejano, bi bila vsekakor škoda zamuditi priložnost za kaj več.

Predstavljajte si, da je na drugi strani morda oseba, ki je podobno skrivnostna, a čuti povsem enako kot vi. Usoda vaju je združila, na vaju pa je, da si zaupata občutke in morebiti napišeta najlepšo ljubezensko zgodbo vajinega življenja.

Ni komentarjev

Odgovori