Zoran Predin ~ Raziskuj, preden dozoriš za življenjsko vezo.

Slovenski pevec Zoran Predin letos obeležuje 40 let glasbene kariere. Povprašali smo ga kakšen je recept za uspeh ter se pogovarjali o tem kaj za njega pomeni ljubezen in koga ljubi v svojem življenju. Zoran pravi, da ni presenetljivo, da se toliko parov spozna na internetu ter da je to skladno s časom.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

Z APZ Tone Tomšič imamo vaje za koncert v Cankarjevem domu. Želim, da bi koncert ob 40. obletnici moje glasbene kariere zazvenel res svečano. Svojo drugo knjigo Dno nima dna / Glavom kroz zid promoviram po Sloveniji in na Hrvaškem. Z režiserjem snemava material za film z delovnim naslovom Praslovan, ki bo gotov naslednje leto.

To leto praznujete 40 let glasbene kariere. Kaj je po vašem mnenju recept za uspeh?

FOTO: Mario Pavlović
FOTO: Mario Pavlović

Radovednost, vizija, pogum in vztrajnost. Najpomebneje je ohraniti svoj izraz in slediti uresničevanju svojih želja.

Kako boste obeležili 40-letnico kariere?

Januarja je izšel moj 40. album Zoran pjeva Arsena. Februarja je izšel hrvaški prevod moje knjige Glavom kroz zid in razprodali smo beograjsko dvorano Kolarac. Marca smo razprodali zagrebški Lisinski. Aprila je bil koncert v ljubljanskem Cankarjevem domu. Do konca leta bom gostoval po Balkanu in po Evropi.

Kaj za vas pomeni ljubezen?

Veliko. Skrita je v majhnih pozornostih.

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Tudi. Ljubezen daje barvo in okus mojemu obstoju.

Poljub Barbari v San Diegu USA - Version 4-minVaša prva asociacija na ljubezen?

Hrepenenje.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Svojo družino in svoj poklic.

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Kakor kdo. Vsekakor je primerno raziskovati, preden dozoriš za življensko zvezo.

Naslovna-min (1)Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Raje ne. To so intimne zadeve.

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

Včasih korzo, danes internet. Jutri bog ve kaj?

Osebni arhiv-minOna-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Ne. Je razumljivo in skladno s časom.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Ne.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Želim jim veliko sreče.

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori