V intervjuju nam je zaupala, kakšne razlike opaža med moškimi nekoč in danes, uporabnicam ona-on.com pa je zaupala kar nekaj uporabnih nasvetov, kako osvojiti moškega.

Leta 1983 ste postala miss Yu. Kako se svet mode razlikuje od dela takrat in dela v modni industriji danes?

“Moda se je v zadnjih letih zelo spremenila. Ne gre samo za revolucijo oblačenja, ampak za globoko mutacijo celotnega sistema, in sicer od produkcije do nakupovalnih izkušenj, s prenosom trendov do izbire ambasadorjev. Vse je drugače kot pred leti.

Splet je nedvomno spremenil modni svet v bolj demokratičen sektor. Danes deluje vse hitreje, dinamično in v nenehnem spreminjanju. Na vse to vplivajo nove tehnologije, novi kanali komunikacije, fashion blogerji, ki so zgleda postali nove referenčne figure za modo in modni slog.”

Nastopili ste na številnih modnih revijah, reklamah, bili ste obraz visoke mode … Na kateri svoj dosežek pa ste sami najbolj ponosni?

“Najbolj sem ponosna na to, da sem sama s svojim delom, trudom, voljo, prizadevanjem dosegla to, kar sem in prišla do želenih rezultatov.”

Kako sicer skrbite zase in za svojo postavo?

“Delam stvari, ki me veselijo, se nadgrajujem, sem zmeraj v akciji z delom in ustvarjanjem. Veliko se gibljem, skrbim za obraz in telo, se rekreiram in veliko hodim. Skratka, počnem vsakdanje normalne stvari in vzdržujem fizično ter mentalno kondicijo.”

Dejali ste, da ste bili nekoč na tem, da se odločite ali za družino ali kariero. Izbrali ste slednje. Vam je bilo kdaj žal?

“Pred leti sem se morala odločiti med kariero ali pa si ustvariti družino. Odločila sem se za kariero, samo na tak način sem se lahko sto procentno posvetila delu, delala stvari, ki me veselijo, potovala. Nikoli nisem obžalovala te odločitve, zmeraj sem trdno stala za tem.”

V življenju ste spoznali veliko moških z različnimi karakterji. Kaj opažate o moških nekoč in danes?

“Današnji so moški veliko boljši, kot pa tisti stari macho … živahni moški, za katere je bila ženska vrlina, brezpogojna vrednota, moški, ki prevzamejo pobudo. Profil novega moškega se je regeneriral in odločno izboljšal v primerjavi s prejšnjim modelom, češ ‘moški ne sme nikoli vprašati’. Danes je moški lahko tudi nežen, skratka, veliko boljši od tistega, ki mora na vsak način zmagati.”

Znan pregovor pravi: “Lepe ženske ljubijo barabe.” Zakaj menite, da je tako?

“Slabi fantje imajo določen sloves, so lahko strastni, navadno so lepi, čuteči, se radi hvalijo, arogantni in nezanesljivi. Takšnim moškim ženske navadno padejo v objem. Že samo dejstvo, da ga lahko osvojijo in ulovijo, je zanje velik izziv.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 50 % Slovencev danes spozna prek spleta?

“Računalnik je danes vse bolj prisoten v našem življenju, brez tehnologije enostavno ne moremo živeti in je postal del našega vsakdana. Nekdo se na koncu izolira od fizičnega sveta in živi samo v digitalnem. Morda pa bi lahko živeli boljše, če tehnologije ne bi zlorabljali.

Dejstvo, da se že blizu 50 % Slovencev spozna preko spleta, zveni neverjetno, ampak resnično.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal preko spleta, ona-on.com?

“Ne poznam nobenega para, ki bi se spoznal preko spleta.”

Kaj bi za konec sporočili vsem uporabnicam ona-on.com? Morda kakšen nasvet, kako osvojiti moškega?

“Vsem uporabnicam bi predlagala naslednje točke, sama izvedba pa je odvisna od vsake posameznice:

  • vzbudite njegovo zanimanje, delujte kot sigurna in naravna oseba, nosite oblačila, ki vas oplemenitijo,
  • moškega glejte direktno v oči, pomembna je govorica telesa, osvajajte moškega, bodite iskrene,
  • uporabljajte prave besede, ustvarite pravo priložnost in vzpostavite fizični stik.”

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori