VIDEO: Damjan Murko ~ Brez oklevanja, po partnerja na splet!

Razkril nam je sočno podrobnost, ki se jima je z ženo pripetila na začetku veze!

Dejstva o Damjanu Murku: mož, oče, pevec, organizator porok, medijska osebnost, … Dejstvo je, da je Damjan Murko za slovensko sceno izredno zanimiv. Med drugim je tudi dobitnik plakete za najbolj iskano medijsko osebnost leta. Med drugim, ga prepoznamo tudi pod sloganom ‘Srečen, ker sem moški’.

Poglejmo, kaj vse nam je še zaupal v intervjuju:

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

Kar se tiče posla je glasba zagotovo na prvem mestu. To je moja prioriteta in služba. Spet se začenja sezona porok, ki jih tudi organiziram, sprejel sem pa tudi ponudbo Pro Storitev, za katere delam promocijo.

Nedavno ste izdali nov provokativen videospot z naslovom Ritka prehlajena. Nam lahko poveste kakšno zanimivost s snemanja videospota? Kako ste sicer zadovoljni z odzivom?

_-3
FOTO: Tibor Golob

Moram reči, da sem v osnovi baladni pevec, čeprav je moja rdeča nit šok, provokacija.

Ljudje želijo kruha in igre in jaz jim to dajem že več kot 15 let. Moja zadnja skladba ima v dveh mesecih na youtube več kot tristo tisoč ogledov, pesem Šok pa skupaj več kot dva milijona ogledov. Brez lažne skromnosti, lahko rečem, da sem res dober in zdaj sem tukaj, kjer sem zmeraj želel biti. Na snemanju spotov pa je zmeraj zabavno, sploh, če si obkrožen z lepimi dekleti. Le poglejte si spot je res od hudiča.

Poročeni ste že več kot 10 let. Kaj za vas pomeni ljubezen?

20170428_200036
FOTO: Bojan Mihalič

Ljubezen je gonila sila, ki nam jo narekuje življenje. Že v Bibliji je zapisano: Ko bi imel vso vero, da bi gore prestavljal, ljubezni pa bi ne imel, nisem nič. Vsak pa to čustvo dojema drugače in ne smemo pozabiti, da obstaja več vrst ljubezni. Pomembno je ljubiti in biti ljubljen, čeprav se vse spreminja in vsi se spremenimo. Ljubezen ostaja!

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Brez tega ne znam in niti ne delam. Priznam moje pojavljanje je del posla, sem lik, ki mu ljudje verjamemo, kar pa je zelo pomemben del uspeha. Vendar je talent za določeno stvar in intelekt, absolutno premalo za dolgoleten uspeh, če tega ne opravljaš s srcem in z ljubeznijo.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Predanost, iskrenost.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

20180508_230127
FOTO: Tibor Golob

V prvi vrsti otroka. Moj sin je utelešenje vsega, kar sem si zmeraj želel. Ljubezen je pa vse okoli nas. Morda se tega ne zavedamo, ampak nas obkroža na vsakem koraku. Ljubezen lahko vidimo v oblakih, zvezdah, v potočku, drevesu, čustvo, ki ga je res treba razumeti in se mu posvečati. Negovati in ga zmeraj znova obnavljati. Beseda ljubim te, je lahko tudi prazna in brez pomenska, če jo ponavljamo prepogosto in lahko v določenih primerih izgubi svojo težo.

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Miza je pripravljena za dva, dlan zmeraj išče drugo dlan, srce zmeraj išče drugo polovico duše. Še bog je za družbo drugemu človeku naredil človeka. Ljudje smo narejeni tako, da zmeraj znova hrepenimo po družbi sočloveka.

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

20170404_154428
FOTO: Tibor Golob

Jih pa je bilo kar nekaj, haha. Morda ta, ko sva se z ženo na začetku najine veze, odločila mečkati kar v dvigalu. Pritisnila sva dvanajsto nadstropje, da bi vožnja trajala čim dlje. Pozabila pa na to, da nas do dvanajstega nadstropja loči točno toliko postaj, kjer lahko kdorkoli ustavi dvigalo. Točno to se je zgodilo. Starejša gospa naju je zalotila prilepljena drug na drugega.

Seveda naju je bilo pošteno sram. Gospa pa naju je hitro pomirila in nama rekla, da je to kar je za trenutek videla najlepša stvar med dvema človekoma in, da naj nadaljujeva kot sva začela. Nekoč se bova temu še smejala, zaželela nama je vso srečo in odšla. Madona, da je imela prav!

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

20180526_235541
FOTO: Tibor Golob

Sem zasledil in v tem ne vidim nič slabega. Nasprotno, na srečo je tehnologija tako napredovala, da obstaja še več možnosti za združevanje ljudi. Če odmislimo na pasti, ki jih lahko splet tudi ponuja, je to ena najboljših stvari na spletu.

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Moramo se zavedati, da živimo v času, ko se internetu ne moremo izogniti. Lahko pa s tem komu dejansko pomagamo. Spletna stran ona-on, je izredno neškodljiva in v pomoč mnogim ljudem. Za spoznanje svoje sorodne duše ni nikoli prepozno in, če jo spoznaš na tak način smo vam lahko samo hvaležni za to, da ste nam ponudili še eno možnost več.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Da. In že dve leti sta srečna.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Naj ne oklevajo. Nič nimajo za izgubiti. Gre za iskanje prave, resnične in globoke ljubezni. Ljubezen pa kot vemo nikoli ne prinaša nič slabega. Če nam je ponujena tudi ta možnost, da svojega partnerja najdemo preko spleta, moramo biti hvaležni tudi za to možnost. Ne oklevat, pač pa poiskat svojo srečo takoj.

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori