Denis Porčič – CHORCHYP ~ Vsak dan prepotoval 200 km za ljubezen

Prava ljubezen pride ob pravem času, preko neta ali neba

Jeseničan, ki zase pravi, da je zasedeno samski 🙂 ali pa tudi samsko zaseden. Preveri, kaj bi (bo), če bo to potrebno, storil za svojo ljubezen!

Vaša velika ljubezen so borilne veščine. Kdaj ste se pravzaprav navdušili nad tem športom?

Nad borilnimi športi sem se navdušil že zelo zgodaj, ko sem že pri 7ih letih gledal filme s to vsebino, vendar ni bilo nikoli možnosti, da se kje to naučim. No, pri mojih 12ih letih se je v Kranjski gori pojavil karate klub Slovan … tako, da sem takrat pričel s treningi.

Se v bližnji prihodnosti nameravate udeležiti kakšne borbe?

Trenutno me vabijo različne organizacije na borbe, vendar sem zelo zaposlen s svojim klubom Samurai, kjer imam že čez 150 vadečih otrok in odraslih. V dogovoru sem tudi z največjo organizacijo v europi FFC, da bi se decembra mogoče udeležil borbe v Ameriki, vendar je še vse nedorečeno.

Mlade in starejše učite borilnih veščin. Kaj po vašem mnenju ta šport da otrokom?

Vsem ta šport prinaša disciplino, samozavest, odločnost in odlično fizično motoriko. Seveda pa morajo biti borilne veščine podane na pravi etični in moralni način, sploh pri otrocih.

Kaj za vas pomeni ljubezen in kako pomembno je, da se »imamo radi«?

Ljubezen je zame najlepša in najpomembnejša stvar v življenju. Ne samo do partnerja, ampak tudi do ljudi, živali, narave in do stvari katere opravljam. To je moje vodilo.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Mirnost, sreča, objemi in borilne veščine :).

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Ljubim svoje prijatelje, družino, svojo kužiko, učenje drugih in borilne veščine :).

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Mislim, da je to obdobje ko mora vsak posameznik ravnati po občutku in spoznavati sebe, nato pa storiti, kar mu pravi srce :).

Pa ste samski ali zasedeni? 😊

Rečem lahko da sem zasedeno samski :)) ali pa tudi samsko zaseden :)).

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Odštekano je bilo to, da sem vsak dan prevozil 200km, da sem samo za par minut videl svojo “ljubezen” :). Ampak ni mi žal, danes vem, da bom to storil za osebo, ki si to res zasluži:)

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

Tega nisem vedel, je pa za pričakovat, saj so danes vsi samo na netu :). Tako, da mi ni presenetljivo. Verjamem pa, da je tudi veliko takih, ki so zbežali ob prvem pravem zmenku, saj je na netu vse lepše :).

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Sporočil bi vsem, da prava ljubezen pride ob pravem času, preko neta ali preko neba ;).

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori