Eva & Mare ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Od prijave do odjave z ona-on je minil le en mesec - tako hitro sta se spoznala.

Na ona-on.com sta se prijavila v letu 2019 in odločitev za to je bila vsekakor več kot odlična – plodna. Našli sta se sorodni duši in vzcvetela je ljubezen. Od prijave do odjave (ker sta seveda spoznala drug drugega) je minil približno en mesec.

Prijava na ona-on za zabavo

Kot pravi Eva, je bila registracija opravljena zgolj zaradi zabave. Brez večjih pričakovanj. Želela si je popestriti kakšen dan. Se zabavati ob virtualnem spoznavanju in izmenjavi sporočil.

Zabave na ona-on zagotovo ne manjka, saj se dnevno druži res veliko uporabnikov, ki so si med seboj različni. To pa pomeni, da prav vsak lahko najde nekoga zase.

Kako se je pravljica začela?

Kot se za pogumne dame spodobi, je Eva namignila Maretu, da ji je všeč njegov profil (dodala ga je med simpatije). Mare je seveda, kot pravi moški namig dobro razumel in Evi napisal sporočilo. Sprva sta si dopisovala preko sporočil. Kasneje pa sta si izmenjala tudi osebne kontaktne podatke in pogovor nadaljevala.

Mareta je preko prvega pogovora (ki je potekal v popoldanskih in večernih urah) Eva tako navdušila, da ji je takoj naslednje jutro ponovno pisal.

Izmenjavanje sporočil oziroma dopisovanje je trajalo kakšen teden. Po približno enem tednu pa je Mare predlagal prvi zmenek v živo.

Mare je vedel, kako očarati damo!

Da je Mare pravi romantik je dokazal že na prvem zmenku. Evi je prinesel bele marjetice. Razlog za to pa je bil Evin vzdevek na ona-on ‘Daisy’. Evi se je to zdelo nadvse simpatično. Morda pa je bil ravno to razlog, da je že prvi zmenek trajal debilih pet ur. Tematik za pogovor pa nikoli ni zmanjkalo.

Evi je bil Mare všeč, ker je visok, postaven in pa prijazen. Mare pa je nagajivo Evi ves čas govoril, da je njegov vesoljec 😊.

Dobila sta se vse pogosteje. Sprva trikrat na teden, kasneje vsak dan. Preko druženj, ki so postala stalnica sta ugotovila, da se imata preprosto rada. Iz zaljubljenosti se je razvila ljubezen, ki cveti in se poglablja.

Po približno enem letu sta se skupaj tudi preselila. Skupen dom pa je za vse prinesel nove izzive tako za njiju, kot ostale družinske člane, saj imata iz prejšnjih zakonov skupaj pet otrok.

Ker se imata rada vesta, da jim bo uspelo premagati prav vse ovire.

Ker imata sama pozitivno izkušnjo z ona-on pravita še, da vsem samskim toplo priporočata registracijo na ona-on. Nikoli ne veš kje te čaka sreča v ljubezni.

Sta se spoznala na ona-on? Na vaju čakajo lepe nagrade. ♥

Ni komentarjev

Odgovori