Vseslovenska spletna raziskava Spoznavanje & osvajanje v S-LOVE-niji 2018 razkriva, kje Slovenci in Slovenke iščemo partnerja in kako vzdržujemo dober partnerski odnos.

Kje se Slovenci spoznavamo in kje iščemo partnerje?

Večina žensk (28 %), ki so trenutno v zvezi, je svojega partnerja spoznala prek enega izmed družbenih omrežij, medtem ko so moški (29 %), ki so trenutno v zvezi, svoje boljše polovice večinoma spoznali na kakšni zabavi (npr. na veselici, plesu, v diskoteki itd.).

spoznavanje-osvajanje-zmenki-ona-on-zasebni-stiki-anketa

Tudi samski Slovenci in Slovenke svojo sorodno dušo najpogosteje iščejo na spletnih spoznavnih portalih, kot je npr. ona-on.com (takšnih je 81 % moških in 77 % žensk). Samski moški svojo boljšo polovico iščejo tudi na zabavah (44 %) ali pa prek prijateljev (39 %).

Na drugi strani pa za predstavnice nežnejšega spola velja, da partnerja pogosto iščejo prek prijateljev (31 %) ali pa na zabavah (29 %).

Preizkusi ona-on.com tudi ti!

Zakaj na spoznavni portal ona-on.com?

Večina Slovencev in Slovenk (76 % moških in 63 % žensk), ki so samski in trenutno aktivno iščejo partnerja, se je na največji slovenski spletni spoznavni portal ona-on.com prijavilo, ker so ga po naključju našli na spletu in so se ga odločili preizkusiti.

S spletom hitreje do poroke

Da je splet odličen prostor za spoznavanje novih ljudi in iskanje prave ljubezni meni večina anketiranih Slovencev in Slovenk (55 % moških in 48 % žensk). Glavni razlog pa je po njihovem mnenju ta, da se pari, ki so se spoznali preko spleta, hitreje poročijo, saj splet omogoča selektivno iskanje partnerja glede na kriterije posameznika – tako se pravi par brez težav najde (tako meni 41 % moških in 46 % žensk).

najina-zgodba-ona-on-zasebni.stiki

Med pare, ki so se spoznali na ona-on.com in smo ju imeli čast spoznati in celo poročiti, spadata tudi Monika & Borut. Usodni dan sta dahnila lani na drugi spletni Sanjski ona-on.com poroki, ki poteka v okviru natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com.

Raje v živo? Spoznavni dogodki za samske!

Na kakšnem dogodku pa bi se najraje spoznavali samski Slovenci in Slovenke? Izkazalo se je, da bi se večina moških in žensk najraje spoznavala na kakšni spoznavni zabavi, kot je Največji spoznavni žur (tako je odgovorilo 34 % moških in 23 % žensk) ali pa preko različnih športno obarvanih dogodkov kot so npr. pohodi v hribe, drsanje, smučanje … To je izrazilo kar 30 % moških in 27 % žensk.

spoznavni-dogodki-za-samske-ona-on

Na ona-on.com pripravljamo ogromno športno obarvanih dogodkov. Smučamo, hodimo na pohode, drsamo, poleg športanja, se tudi kulturno udejstvujemo in izobražujemo. Oglejte si utrinke z dogodkov!

Konec januarja je vsako leto rezerviran za največji spoznavni dogodek v živo – Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji. Junija pa se spoznavamo na Največjem spoznavnem pikniku.

ikona-pogovor

Iskreni pogovori = Dober partnerski odnos

Za večino Slovencev in Slovenk v zvezi so iskreni pogovori ključ do dobrih partnerskih odnosov. Dober partnerski odnos po mnenju večine moških in žensk sestavljajo še: pogosti in iskreni pogovori (tako meni 66 % moških in 84 % žensk) ter deljenje gospodinjskih opravil (mnenje 37 % moških in 26 % žensk).


Preberi še ostale članke:

Ni komentarjev

Odgovori