Koliko časa se splača vztrajati pri eni punci?

Se kdaj sprašuješ, koliko časa se splača vztrajati pri eni punci? Verjetno veš, kaj mislim...

Pri eni punci nekaj probavaš, pa recimo 1x, 2x zavrne tvoje povabilo na zmenek, da takrat pač “ne more”. Kdaj se splača enostavno obupati? To je pomembna tema, ki jo hočem deliti tudi s tabo, ker tukaj dela ogromno fantov napake. Pa tudi jaz sem jih.

Recimo, da se z eno punco zmeniš za pijačo. Zdi se ti, da je šla vajina interakcija do te točke. Vse super. Potem pa ti da nek izgovor, zakaj se ne more dobiti. Klasična zgodba. 🙂 No, obstajata 2 načina, kako te lahko zavrne. 

1. način: Zavrne te tik preden, ali pa ko bi se že mogla dobiti.

Recimo, da sta zmenjena ob 17:00 v mestu, pa ob 17:05 nje ni. Jo pokličeš, pa se ne oglasi. Jo kličeš čez 10 minut se spet ne oglasi. Pol ti pa malo kasneje pošlje sporočilo “ej oprosti, to pa to je prišlo vmes”…

Glej… Če nima res dobrega razloga, potem je to ful nesramno in se jaz za tako punco nikoli več ne bi potrudil.

Bi se pa vprašal, kaj sem naredil narobe v tej interakciji. Ker moraš vedeti … Tudi najbolj nesramne punce, ki imajo obupen odnos, se po navadi ne obnašajo tako do svojega fanta.

In če se do tebe tako obnaša, to pomeni, da nisi mel dovolj visoke vrednosti v njenih očeh. Pač nisi se ji predstavil kot dovolj kul tip in se njej ni dalo vzeti časa, da bi se dobila s tabo. To pomeni, da bo treba delati na tvojem pristopu.

2. način: Zavrne te z nekim dejanskim razlogom par ur pred zmenkom ali pa mogoče par dni oziroma takoj, ko jo povabiš.

Glej… stvari se dogajajo v življenju in verjetno se je tudi tebi že kdaj zgodilo, da si bil zmenjen, potem pa je prišlo nekaj vmes. Morda se ti je v službi zavleklo, si padel v gužvo na cesti, nekaj pač.

Skratka čisto razumljivo in zato je zelo pomembno, da tudi ti pokažeš, da razumeš in da je vse O.K. Je pa pomembno, kako ona takrat reagira. Ali je sama predlagala nov datum ali pa kasnejšo uro? 

Recimo, če reče: “Ne morem danes, imam pa čas za vikend, si prost?” To je super. To je indikator zanimanja, samo še uskladiti se morata. 

Ampak v redu. Tudi če ne predlaga datuma, ga potem predlagaj ti in se poskusi v istem klicu/sporočilu dogovoriti za drug termin. Pa boš videl, kako se bo odzvala. Če bo vesela, potem je to top!

Če pa se bo neki začela izvijat, pa ne bo imela pametnega razloga, zakaj ne bi takoj določila novega datuma… Recimo, če ti reče “bom še videla”, ali pa “ne vem še” potem pa v takem primeru raje ne vztrajaj. 

Napaki, ki ju nikakor ne počni

V vsakem primeru pa: ne ji pisat vsak dan “a si frej?”, odnehaj tudi, če reče “ej, Nejc nehi mi pisat, nočem te več slišat”.

Drugače pa ji piši 1x na teden ali pa 1x na dva tedna. Sploh dokler ti še kaže nekaj zanimanja. Ne takoj obupati. 🙂

No, seveda pa bodi pozoren na to, kaj ji napišeš. Mi se v spletnem tečaju ukvarjamo tudi s tem, kakšen tip sporočil lahko pošiljaš, da ohranjaš njeno zanimanje in še druge teme, ki fante zanimajo.

No, vidim pa, da tudi tebe tole zanima, ker si prebral vse do sem. 😉 Razno zato bi te rad povabil v moj 30 dnevni tečaj: Kako dobiti punco v 30ih dnevih, kjer dejansko odgovorim na vse, kar rabiš vedeti, če hočeš osvojit neko punco. Trenutno ga dela že čez 100 fantov.

Tečaj je poln videov in vaj, ki te vodijo čez čisto vsak korak osvajanja. Lepo po vrsti, od tega, da se sploh naučiš pogovarjati z ljudmi na splošno, do tega, da se naučiš pogovarjati s puncami.

Potem pa seveda, kako jo povabiti na zmenek, kaj početi na zmenku, kako se prvič poljubiti, kako organizirati drugi in tretji zmenek, seks in z njo, kako oblikovati eno res lepo zvezo.

Zraven sem pa vključil še napotke o tem, kako se obnašati kot zanimiv moški, urediti svoj videz in kako živeti srečno življenje. Res čisto vse, kar potrebuješ, da izveš vse o osvajanju. Preko 100 nas je že, pa še ene par fantov bom spustil v tečaj, potem bom pa zaprl prijave.

>>> popolnorazmerje.si

Ni komentarjev

Odgovori