Lea Sirk ~ Ko si samski, je svoboda velik plus

FOTO: Ana Gregorič

Lea Sirk je simpatična primorska glasbenica, ki pravi, da sta družina in glasba tisti, ki jo držita pri pozitivni in dobri volji. Od iskrenosti se ne bo nikoli poslovila, temveč se jo bo naučila le bolje izraziti.

Vsem samskim sporoča naj se prepustijo toku življenja, ki jim bo samo poslalo pravo osebo ob pravem času.

FOTO: Ana Gregorič
FOTO: Ana Gregorič

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

Sem pevka, ukvarjam se s pisanjem glasbe, koncertiranjem in poučevanjem petja.

Prah po Emi se je nekoliko polegel. Kaj ste se naučili iz celotne izkušnje?

Da se od iskrenosti nikoli ne smem posloviti, temveč jo znati le bolje izraziti 🙂

Nekateri menijo, da sta letošnja zmagovalca zmagala tudi zato, ker je bilo med njima čutiti pristno energijo in ljubezen. Kaj za vas predstavlja ljubezen? Jo povezujete z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Ljubezen je moje gorivo za življenje. Poleg družine ljubezen gojim še do glasbe in zdi se mi, da je to tisto, kar me vedno drži pri pozitivi in dobri volji. Pa še fajn je, ker ljubezni nikoli ne zmanjka 🙂

FOTO: Ana Gregorič
FOTO: Ana Gregorič

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Družina.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Najbolj, logično, svoji hčerki in družino. Če si starš, mislim, da je to tisto, kar resnično čutiš kot največjo ljubezen. Glasba me je pa izbrala sama, da jo ljubim in neskončno sem ji hvaležna za to.

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Odvisno kaj štejemo kot samskost. Če štejemo čas, ko iščemo nekoga, potem že ne uživamo samskosti. Občudujem pa ljudi, ki znajo to obdobje dejansko doživeti in v tem brez pričakovanj sprejemati impulze življenja. Takrat zrastejo in so pripravljeni na odnos. Jaz sem bila v življenju zelo malo samska, sem se pa vedno v odnosu počutila zelo svobodno. To je tudi velik plus v spominih za nazaj :).

FOTO: Ana Gregorič
FOTO: Ana Gregorič

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Ah, kar nekaj jih je bilo. Ena recimo ta, da sem iz Ženeve brezglavo sama potovala v Španijo na rokometno tekmo zato, da bi med tekmo v živo gledala fanta, ki mi je bil všeč. Na tem potovanju je bilo vse narobe. Grozljiv let s še bolj groznim pristankom, na trgu so me okradli in ostala sem brez vseh dokumentov, telefona … nato pa s slovenskimi navijači pripotovala do Slovenije z avtobusom! Ampak, bilo je zabavno! 🙂

FOTO: Ana Gregorič
FOTO: Ana Gregorič

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno 😉 Kako pri vas, lepi spomini …?

Oboje me je doletelo s pravo osebo in bilo je lepo.

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak tretji par) danes spozna prek spleta?

Verjamem. Tega si sicer ne predstavljam, ker delujem na “realne” in “žive” impulze, a sedaj vse skupaj poteka v smeri virtualnosti, tako da me ne preseneča.

FOTO Ana Gregorič (1)-minOna-on.com, največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Seveda. Me pa zanima, koliko parov zdrži in se ohrani dalj časa.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, na ona-on.com?

Žal ne.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Naj se prepustijo toku življenja, ki jim bo samo poslalo pravo osebo ob pravem času.

Ni komentarjev

Odgovori