Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Veronika & Gregor: Na prvem srečanju se je zgodila prava privlačnost

“Prvi je kliknil on, izmenjala sva si kratki predstavitvi. Nato sva se slišala po telefonu in že takrat sva začutila, da je pogovor neverjetno prijeten in da sva lahko popolnoma iskrena drug z drugim. Bil je zelo domač in topel občutek.

❤️ Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov: Na zmenek v roku 5 ur

Na prvem srečanju pa se je že zgodila tista prava privlačnost. Ko sva se čez tri dni ponovno srečala, sva si oba priznala, da si želiva več kot samo prijateljstvo. In zdaj se prepuščava najini zgodbi in se z roko v roki podajava novim pustolovščinam nasproti.”

Mateja & Marko: Na sprehod sva odšla kot samski osebi, vrnila pa sva se kot zaljubljeni par

“Vsa čarovnija se je zgodila precej hitro. Spoznala sva se pred mesecem dni. Takrat sem se prijavila na spletno stran ona-on in ker si nisem plačala članarine, sem imela samo en dan brezplačno uporabo. To je sprožilo v meni pogum, da sem naredila stvari, ki jih mogoče drugače ne bi.

Ko sem ga opazila na strani, sem ga vprašala za šanse in mi je potrdil. Dodala sva se tudi na Facebooku, kjer je komunikacija potekala tudi po tem enem dnevu. Sprva sva si samo dopisovala, hitro sva se zmenila, da se dobiva blizu Gradca, ker sem šla nakupovat.

Prišel je tja in takrat sva se prvič videla v živo. Spomnim se, kako mi je pristopil in me pozdravil. Takoj sem vedela, da je on. Tisti dan sva šla prvič skupaj jest. Zdelo se mi je, da sva se pogovarjala le par minut, tako hitro je čas minil. Morala sva se kmalu posloviti.

Potem pa sva se dobila še dvakrat, predenj sva začela najino skupno pot. Prvi poljub se je zgodil po izjemnem dnevu, ki sva ga preživela skupaj v Ljubljani. On je prišel k meni, ni mu bila problem dolga vožnja. Skupaj sva se sprehajala po Ljubljani in na koncu preden je odšel, sem ga pospremila do avta. Takrat sva se prvič poljubila in objela. Prečudovit zaključek dneva.

❤️ Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov: Prva kava in prvi poljub

Teden dni za tem je tudi prišel v Ljubljano, tudi tokrat sva se sprehajala. Na sprehod sva odšla kot samski osebi, vrnila pa sva se kot zaljubljeni par. Vprašal me je, če bi bila njegova in z veseljem sem rekla jaa.

Preko vseh pogovorov in skupaj preživetih trenutkov sva ugotovila, da je to to, kar sva iskala v življenju. Oba sva našla tisto sorodno dušo, ki naju osrečuje, dela srečnejšega, močnejšega in ki jo preprosto imava najraje. Ne predstavljava si več življenja drug brez drugega. Usoda je hotela, da sva se spoznala in si v življenje ljubezen pripeljala.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori