Majhne stvari, ki partnerju polepšajo dan

Izraz ljubezni je nekaj najlepšega na svetu. Še lepše pa je, če ti ljubljena oseba ljubezen vrača.

Vir: Shutterstock

Pogosto pa se zgodi, da besedne zveze kot so “ljubim te”, “pogrešam te” in podobno, čez čas izgubijo svoj sijaj. Zelo pomembno je, da najdeš posebne, nove, sveže načine, s katerimi boš izkazal/a svojo ljubezen. Poleg tega pa besede kmalu izginejo, raje se poslužuj dejanj.

4 dejanja za lepše dneve

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

1. Nežnosti

Nekaterim ljudem je izkaz ljubezni samo nežen objem ali hiter poljub. Trenutek, ko le za sekundo začutiš svojo drago osebo ob sebi, ti lahko da novega zagona za delovne obveznosti, ki te še čakajo.

2. Ljubezen gre skozi želodec

Ljubezen ne gre zaman skozi želodec. Zato se zjutraj zbudi prej in pripravi zajtrk ali le skuhaj kavo in jo prinesi v posteljo. Preverjeno zažge!

 

Če je tvoj partner polno zaposlen, mu lahko pripraviš kosilo ali malico z njegovo ali njeno najljubšo hrano. Ali v primeru, da sta oba v službi, mu / ji lahko naročiš dostavo hrane kar v službo ali pa se mimogrede oglasiš pri partnerju in prineseš kaj za pod zob.

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

3. Rož’ca za srce

Tudi druge majhne pozornosti, kot je šopek rož ali vrtnica, so pomembne. Ni nujno, da greš po cvetje v cvetličarno. Celo bolje bo, če bodo rožice iz travnika ali z domačega vrta, saj bo tvoja simpatija toliko bolj vesela, da si se potrudil/a zanjo ali zanj.

4. Glasba za dušo

Če ima tvoja simpatija rada glasbo, jo pokliči po telefonu in ji zavrti njeno najljubšo pesem. Zagotovo ji bo takšna gesta polepšala dan.

Pomisli, katerih stvari se tvoja ljubezen najbolj razveseli v življenju in ji skušaj občasno to podariti – dejanje, ki izkazuje tvojo ljubezen do nje ali njega.

Ni komentarjev