17 pomembnih sprememb – Priprave na partnerstvo

Večina ljudi, ki so v procesu iskanja partnerstva se srečuje s svojimi notranjimi dilemami.

Zakaj nimam partnerja je glavno vprašanje. In če želiš pritegniti partnerja po tvoji meri, je potrebno graditi na sebi – delati na svoji kvaliteti.

Seznam kvalitet (1 – 9)

Seznam kvalitet, ki jih ponavadi imajo srečni in v sebi vzbudijo, da se srečno partnerstvo lahko zgodi.

1. Odločijo se, da je to, da »najdejo pravega partnerja«, njihova največja prioriteta in zaveza, ki ji bodo sledili.

Partnerstvo2. Prevzamejo osebno odgovornost za svojo srečo.

3. Odpovejo se vlogi »žrtve« in se obvežejo, da bodo od zdaj naprej zavestni »kreatorji« svojega življenja.

4. Odpovejo se »zgodbi«, da »so preveč zaposleni, da nimajo časa«, da bi hodili na zmenke in si za to vzamejo čas.

5. Poglobijo se v dno svoje duše, da odkrijejo lastnosti in kvalitete, ki jih najbolj želijo in potrebujejo v svojem partnerju. Odrečejo se nerealnim ali nepotrebnim zahtevam (da zgleda kot Brad Pitt z ogromno denarja v banki).

6. Naučijo se, da razumejo, kako in zakaj preklopijo v žensko (za ženske) in moško (za moške) energijo, ko preživljajo čas s partnerjem v zavestnem odnosu.

7. Skrb zase, ljubezen do sebe in užitek postane njihova prioriteta v rutini vsakdanjega življenja.

Investiraj čas v odstranjevanje omejujočih prepričanj!

8. Investirajo čas v odstranjevanje omejujočih prepričanj o sebi, o nasprotnem spolu, o zmenkih, o zakonu in zmenkih preko spleta.

9. Ozavestijo in naredijo seznam ljudi, ki jih podpirajo, ter »višje sile, Vesolja, Boga«, ki jim nudi največjo možno podporo, ljubečo skrb in jim prinaša vse tisto, kar ta trenutek potrebujejo. Ustvarijo seznam svojega »Tima za ljubezen«.

Seznam kvalitet (10 – 17)

10. Najdejo načine, kako »pomirijo sami sebe«, kadar so razočarani, frustrirani ali bi se najraje predali in obupali.

11. So toliko pogumni, da so pripravljeni »čutiti strah in narediti potrebne korake kljub občutkom strahu«, kadar delajo na sebi in ko gredo na zmenke.

Partnerstvo12. Razumejo, da 98% časa ne bodo vedeli, ali je na prvem zmenku nekdo pravi potencialni kandidat za partnerstvo.  Dobrim kandidatom bodo dali 3-5 zmenkov, da jih bolje spoznajo. (Večina žensk ne čuti močne privlačnosti do petega zmenka!)

13. Močno se obvežejo, da ne bodo zapravljali časa s potencialnimi partnerji, za katere se zelo kmalu izkaže, da niso pravi. Ne investirajo v »njegov potencial« in se ne slepijo, da nekdo, ki ni bil nikoli v 50 letih v odnosu, da bo sedaj sposoben predanosti in globoke partnerske povezanosti.

14. So odprtega uma, odprtega srca, radovedni in razumejo, da niso popolni. Prav tako vedo, da tudi njihov partner ne bo popoln. Vendar so se pripravljeni naučiti, kako popolno ljubiti in nepopolno biti.

15. Razumejo, da bodo šli čez nekaj ali več zmenkov, ki bodo razočarali. Kljub vsemu se ne predajo, vedo in zaupajo, da jih njihova sorodna duša prav tako išče.

16. So pripravljeni biti udobno s Paradoksom manifestacije – da moramo imeti močan namen in delati konkretne korake, medtem ko smo enostavno obdani z rezultatom in hkrati oddaljeni od rezultata.

17. Najpomembneje: razumejo, da naša notranjost privabi točno takšne partnerje, ki so kompatibilni z našimi lastnostmi. Vedo, kako pomembna je notranja priprava na partnerstvo in rast, kako pomembno je, da smo najprej sami sebi najboljši partner. Le tako lahko srečamo partnerja, s katerim bomo zares srečni. V nasprotnem primeru ponavljamo vedno enake vzorce s podobnim partnerji.

 

Deli
Prejšnja objavaRezultati ankete "Seks in Slovenci 2022"!
Naslednja objavaIgranje vlog v partnerskem odnosu
Voditeljica programov Priprava na zavestno partnerstvo – 49 dni do ljubezni, Uživamo v zdravju in hujšanju. Ljudem daje znanja in orodja v obliki vrhunsko dovršenih programov, ki spreminjajo življenja. Delavnice, kvalitetna predavanja, individualna svetovanja, skupinski coachingi, članki in spletna stran, dajejo nova znanja in neomejene možnosti, da lahko vsak prevzame odgovornost za svoje odnose, zdravje in življenje ter naredi spremembe za kakovostno življenje, ki nam je namenjeno. Po vsej Sloveniji vodi vrhunsko transformativne delavnice Priprava na partnerstvo, ki udeležencem pomagajo odpraviti svoje notranje ovire do Ljubezni, da jim ni potrebno ponavljati istih vzorcev. Po delavnici so v roku nekaj mesecev pripravljeni, da pritegnejo in spoznajo točno takšnega partnerja, po katerem hrepenijo in s katerim bodo lahko ustvarili zares srečen partnerski odnos. Predana je, da vam pomaga, da pomagate sebi. Verjame, da so vaše telo, um, duh, vaši odnosi in vaše življenje vredni najboljše skrbi in da nihče ni bolje usposobljen za njihovo skrb, kot vi sami.

Ni komentarjev

Odgovori