marko-srošak-post2Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

“Trenutno se ukvarjam s ponovnim štartom dobrodelnega projekta 20 za 20 v šolskem letu 2015/2016, s katerim obdarjam osnovne šole z glasbili. Zraven tega poučujem in koncertiram z Elvis Jackson.”

Kaj za vas pomeni ljubezen?

“Večina nas na ljubezen gleda kot ljubezen med dvema partnerjema. Ljubezen je širši pojem, ki jo deliš med ljudmi preko dejanj, seveda tu ne izključujem ljubezen med dvema partnerjema.”

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih. Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

“Imam veliko ljubezen do glasbe. Brez nje ne bi bilo te strasti. Čeprav je morda na prvi pogled moj pristop agresiven, saj divje udriham in se znašam nad bobni, pa vendar je to ljubezen. :)”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Glasba in dobri odnosi z ljudmi, ustvarjanje, kar prinaša srečo in zadovoljstvo.”

Vaša prva asociacija na ljubezen? 

“Dolgočasni ljubezenski filmi. Tega pa res nimam rad.”

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Težko bi za veliko stvari in ljudi rekel, da jih ljubim. Nikakor. Besedo ‘ljubim’, bi prej zamenjal z ‘imeti rad’. Beseda ‘ljubiti’ je velikokrat plehka in kar tako izrečena.”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje? 

“Vsak naj dela kakor čuti. S samskostjo ni nič narobe. Nikoli nisem gledal, da če sem samski, moram izkoristiti ta staž v raziskovanje. Ni pa slabo, da ne hodiš iz zveze v zvezo, si vzameš čas, da zadihaš.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju? 😉

“Ne morem je zaupati, ker je preveč intimna. Mogoče kdaj komu na uho povem.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno. Kako je pri vas, lepi spomini?

“Hm. Recimo, da vem, kateri je bil prvi marko-srošak-post3poljub in prvi seks. Daleč nazaj :)”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že 20 % Slovencev (vsak 5. par) danes spozna prek spleta? 

“Včasih so se spoznavali npr. preko Salomonovega oglasnika. Danes času primerno. In ja, vsi smo gor in vsi smo obsedeni z internetom. Sedaj s tem živimo. Vsekakor na koncu šteje osebni stik. Škoda, da preko fotografij daješ lažni lepotni izgled na spletu in zavajaš.”

marko-srošak-postOna-on.com je največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 15.000 pari in več kot 160.000 registriranimi uporabniki, vsak dan nastaneta najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Fajn. Čestitam vam, če vam na tak način uspe pot v skupno življenje.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com

“Ne, bom pa obema dal roko, če naletim kdaj na par.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Najdite najprej samega sebe in ljubezen do stvari, ki jih radi počnete. Tako vas partner nikoli ne bo mogel razočarati.”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori