Rok Terkaj je na slovenskem območju najbolj znan kot raper, a še zdaleč ni le to. Trenutno se ukvarja s spletnim področjem, ljubezen pa je zanj ena najpomembnejših stvari v življenju.

Trkaj vsem uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen še iščete, sporoča naslednje:

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Trenutno se ukvarjam z vzpostavitvijo ekipe, ki bo delala na digitalnem in viralnem področju medmrežja. Iz tega pa je razvejanih mnogo vej in panog, v katerih delujemo. Veliko se učim in sem z svojo družino.”

Avtor: Bojan Stepančič
Avtor: Bojan Stepančič

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Družina in znanje. To me najbolj osrečuje in motivira. In da znanje ne ostane samo pri znanju, da ga znam tudi uporabiti v praksi.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ljubim svojo damo, hčerko, glasbo, življenje, rast, svojo ekipo in borbo.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Najbolj izrabljen pojem in beseda. Hkrati pa ena od najbolj pomembnih ozračij, h katerim težimo. Hkrati najbolj destruktivna sila, če ljubimo tiste, ki nas zavračajo, sovražijo. Zanimivo pa je, da se o ljubezni v šoli ne učimo skoraj nič.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Super, oboje. Pri prvem seksu malo nerodnosti. Prvi poljub pa nepričakovan in zelo lep.”

rok_terkaj_trkaj_5_bigimage23

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Haha 🙂 No, pa naj bo ena. Enkrat sem bil z dekletom na ljubljanskem gradu, kjer sva se ljubila v avtomobilu. Po nekaj časa sem hotel odpeljati, pa avto kar ni hotel naprej … čudno … grem pogledat ven in avto visi na pol prepada 🙂 Hočem ga poriniti sam, pa ni šlo. Potem sem šel po ljubljanskem gradu in tam je bilo še več parov, pa sem mogel zmotiti njihovo intimo. Skupaj smo fantje potem porinili avto iz previsa in tako je nastala ena zanimiva zgodba v ljubezenskem romanu.”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Samskost je krasno obdobje, ki ima, kot vsako, tudi minuse. Meni so bili plusi to, da nisem imel toliko obveznosti, ker je moja zelo visoka vrednota svoboda in sem bil kot ptiček na veji. Slaba stran pa je bila, da pridejo trenutki, ko res nočeš biti sam, ko nek del tebe “fali”, ko iščeš sorodno dušo, pa je ne najdeš in se vprašaš, ali to sploh kdaj pride in ali sem sploh sposoben, kdaj imeti kakšen odnos.”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Različne situacije, ampak največkrat nepotrebna drama. Jaz sem vedno imel v glavi, da če grem od nekoga, se bom našel z še boljšo polovico in to držim v sebi, čarobno besedo; next!”

Avtor: Ciril Jazbec Addere
Avtor: Ciril Jazbec Addere

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Je ena izmed možnosti. Sam sem veliko bolj fan spoznavanja v živo najprej, potem pa lahko prek spleta peljemo komunikacijo dalje, ker nekaterih reči, kot so vonj, sprehod, celotna artikulacija telesa ne moreš dobiti preko spleta. Razumem pa tudi ta način in ga spoštujem – če ta način dva osreči, zakaj pa ne :)”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Ne, da bi vedel. Mislim, da je to še vedno tabu tema in tudi če se je, raje tega ne pove 🙂 Se vedno začne zgodba z: ‘Sva šla na zmenek’. ‘Aja, kako pa … sva se spoznala preko spleta’ – v malce nerodnem tonu.”

1 komentar

Odgovori