Glasbenika Uroš Steklasa in Tjaša Hrovat Steklasa sta mlad par iz Kamnika, ki sta lani svojo ljubezen okronala s poroko. Uroš je član ansambla Ognjeni muzikanti, Tjaša pa je širši javnosti najbolj poznana kot članica skupine S.W.A.G.

Tjaša in Uroš, par nista le zasebno temveč tudi poslovno, saj večino sobot skupaj nastopata na porokah. Kako sta se sploh spoznala?

Foto: Happy Moments (Andraž in Neža Martinšek)

“Spoznala sva se preko glasbe. Takrat sva bila še v vsak v svojem narodnozabavnem bendu. Srečevali smo se na nastopih in bolj, kot sva poglabljala najin odnos, bolj je bilo jasno, da sva za skupaj.”

Sta sodelavca in tudi življenjska partnerja. Pravijo, da čustev ni dobro mešati poslovno. Kako uspeva vama?

“Midva uspešno mešava ljubezen in posel že nekaj let. Na to gledava kot na absolutno prednost. Toliko bolj intenzivno delava na odnosu in zadeve sproti razčiščujeva.

Ravno zaradi tega, ker se imava rada, ker iskreno pojeva vsa besedila najinih pesmi in ker se energija med nama zares začuti, ljudje prihajajo na koncerte in tako lepo sprejemajo vse najine glasbene projekte.”

In kaj najraje počneta, ko ne nastopata?

“Glede na to, da poleg nastopov oba hodiva še v službe in se ukvarjava s sinhronizacijo risank, najbolj paše kakšen prost dan, ko greva kam v naravo, savne ali pa preprosto nekaj dobrega pojeva in samo počivava.”

Maja letos sta vajino ljubezen okronala s poroko. Kakšne spomine imata na ta dan? Se je zgodilo kaj nepredvidenega?

“Ja, res je. Bilo je nepozabno. Fotografa in snemalec so vse najpomembnejše trenutke ujeli v svoje objektive, da bova ta čarobni dan še dolgo lahko podoživljala.

Foto: Happy Moments (Andraž in Neža Martinšek)

Poroka je potekala  zelo gladko in brez težav. No, skoraj zagotovo je bilo tako tudi zaradi koordinatorja.

Tudi same priprave niso bile zahtevne, saj sva pred poroko pela na ogromno civilnih in cerkvenih obredih, še prej pa tudi na ohcetih z ansambloma in sva točno vedela, česa si na najini poroki želiva in česa ABSOLUTNO ne.

Ker sva imela kar veliko svatov, je bila koordinacija poroke nujna, brez tega pa verjameva, da bi imela na repertoarju marsikatero anekdoto, ki nama na poročni dan najbrž ne bi bila tako smešna :D”

Kaj za vaju sicer pomeni ljubezen?

“Ljubezen je nekoga imeti neskončno rad, mu dati in nič pričakovati v zameno, ga sprejeti in ne spreminjati. In to na repeat do konca življenja :)”

Imata morda kakšno “odštekano zgodbo” iz časa, ko sta se še “osvajala”? 🙂

“Ena mi pade na pamet. Nekega popoldneva mi zvoni telefon, se javim, na drugi strani pa Uroš, ki me sprašuje, če vem, kje je v Domžalah občina. Pa to res vsak ve, ki je doma iz teh koncev.

Foto: Happy Moments (Andraž in Neža Martinšek)

Izkazalo se je, da je potreboval le nek “ice breaker”, da je imel razlog, da me pokliče. Pogovor sva morala predčasno zaključiti, saj ga je ustavil še policist in mu napisal kazen, ker je med vožnjo uporabljal telefon. :D”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 50% Slovencev danes spozna prek spleta?

“Tudi midva imava prijatelje in sorodnike, ki so svoje sorodne duše našli preko spleta. Važno, da se imamo radi!”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 29.000 pari in več kot 80.000 aktivnimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Niti ne. :)”

Poznata kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Poznava, seveda.”

Kaj bi sporočila vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Predvsem to, da ne iščete nekoga samo zato, da niste sami. Da se ne zadovoljite z odnosom, ki vas onesrečuje. Ljubezen je super, ko se zgodi.”

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori