Zasebni stiki na internetu so vse bolj vroči – to dokazujejo letne statistike uporabe največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com, ki je letos postregel z rekordnimi številkami.

Želja po ljubezni je bila letos velika in ker se pot do prave ljubezni prične z registracijo na ona-on.com, smo letos zabeležili kar 52.800 novih uporabnikov. To pomeni več kot 186.000 ljubezni željnih Slovencev in Slovenk, ki se parčkajo na ona-on.com!

 

 

Uporabniki so bili v letu 2019 zelo aktivni – več kot 61-milijonkrat so si ogledali profile simpatij in poslali kar 11.958.860 sporočil!

In daleč najpomembnejše: Od nas se je v letu 2019 z razlogom »Našel sem partnerja« poslovilo kar 3.336 uporabnikov, kar pomeni REKORDNIH 1.668 parov!

Ljubezen na prvi pogled v letu 2019

Za ljubezen na prvi pogled je pomembno, da osebo vidiš – saj vendarle gre za ljubezen na POGLED. Uporabniki ona-on.com verjamejo v ljubezen na prvi pogled, saj so letos naložili kar 65.688 fotografij.

Nina & Anže

Fotografija je tudi najboljša iztočnica za pogovor, saj jo lahko komentiraš – to so uporabniki ona-on.com v letu 2019 naredili kar 93.390-krat!

Tako kot Anže, ko je na ona-on.com kliknil svojo Nino: “Prvi stik je vzpostavil Anže, ko je komentiral psa na moji fotografiji.”

 

 

Trije načini spoznavanja, ki ti na ona-on.com pomagajo do zmenka

Na ona-on.com lahko začetno spoznavno tremo premagaš na več načinov: s vprašanjem za šanse GO?, z dodajanjem med simpatije in z vabilom na zmenek. Najbolj popularen način spoznavanja je vabilo na zmenek – uporabniki so poslali kar dobra dva milijona vabil na zmenek.

Urša & Sandi

Seveda radi uporabljajo tudi dodajanje med simpatije – letos kar več kot 1,5-milijonkrat, še raje pa sprašujejo: »A imam pri tebi kaj šans?« s skoraj dva milijonoma poslanih vprašanj GO?.

Tudi Urša je Sandija najprej vprašala, če ima kaj šans: “S klikom GO? na Sandijevo stran sem dobila pozitiven odgovor.” 

Najbolj vroča ONA in ON v letu 2019 sta …

Dekleta so si v 2019 zelo rada ogledovala 41-letnega rjavookega navdušenca nad nogometom iz Nove Gorice. Z več kot petimi privlačnimi fotografijami in malce hudomušnim opisom je pritegnil pozornost, sicer pa se najraje ukvarja (poleg nogometa) z avtomobili in potovanji, rad obišče kakšen koncert, uživa pa tudi v urejanju doma in druženju.

Najbolj zanimiva uporabnica, ki je pritegnila kar 14.226 pogledov pripadnikov nasprotnega spola, je simpatič na sivooka 42-letnica iz Kranja. Moške oči je pritegnila s simpatično fotografijo, sicer pa se navdušuje nad plesom in potovanji, zna pa uživati tudi v lenarjenju.

Bi ju spoznal/a tudi ti? BREZPLAČNO se registriraj na ona-on.com še letos in morda se v letu 2020 od nas posloviš z razlogom: »Ne potrebujem vas več, našel, našla sem svojo ljubezen!«

Ni komentarjev

Odgovori