Zala Đurić Ribič ~ Vesolje ima svoj tempo, ki mu je treba zaupati

Zala Đurić Ribič: »Ko sem se odločila, da mi je vseeno, če bom za vedno brez sopotnika, sem srečala mojo ljubezen.«

Igralka Zala Đurić, hči igralcev Branka Đurića in Tanje Ribič, je srečno zaljubljena. Njena ljubezenska zgodba je »odštekana«, a hkrati navdihujoča. Kaj smo vse sposobni narediti za ljubezen … 

Kaj trenutno počnete v življenju oziroma kakšni zanimivi projekti so pred vami to jesen/zimo?

V začetku jeseni začnem snemati hrvaški film in mini serijo, v kateri imam glavno žensko vlogo. Ko to končam, grem za nekaj mesecev v NY in LA, vendar bom marca spet prišla v Slovenijo, saj bom igrala v TV nadaljevanki, z junijem pa pričnem s popotovanjem na jug, kjer bom z Vincijem snemala celovečerni film Dedek gre na Jug. Ko to končamo, pa bo po vsej verjetnosti spet čas za prekooceanski let. Oboje je moj dom, jaz pa sem tam, kjer so projekti.

Izmed vseh vaših vlog (pevka, igralka, kolumnistka … ), katera vam je najbolj pri srcu oziroma kje se vidite?

Absolutno igralka. Jaz sem igralka. Ki zelo rada piše. Včasih pa to, kar napišem, tudi zapojem.

Pred časom ste javno »razgalili« svoja čustva do partnerja. Kaj za vas pomeni ljubezen?

Ljubezen je bog. In bog je vse in povsod.

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih … Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Nekdo, ki želi ustvariti neko umetniško delo, njegov razlog pa ni ljubezen, ne bo uspel, oziroma tudi če bo, bo ostal prazen. Kar zame sploh ne pomeni uspeh, temveč dosežen cilj, ki pa, če ni oplemeniten z ljubeznijo do poti, nima smisla.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Smisel.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Ljubim fanta, družino in prijatelje, ljubim svoje jutranje rituale. Ljubim igranje, pisanje, glasbo, sončne vzhode in zahode, avokado, šport, ptičje petje, ljubim, ljubim, ljubim.

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Definitivno nič od naštetega, vsako obdobje nosi potencial za najlepše obdobje. Dokler ne srečaš nekoga, za katerega bi si želel, da s tabo hodil po poti, hodi sam. Pa ne v čakanju in v iskanju “sorodne duše”, temveč v potapljanju v svoji globini in iskanju ljubezni do sebe. To je nekako moja filozofija.

Ko sem se odločila, da mi je vseeno, če bom za vedno brez sopotnika, sem srečala mojo ljubezen v obliki čudovitega moškega.

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Cela najina zgodba je odštekana, spoznala sva se tik preden sem šla v NY. Po treh mesecih razmerja je prišel k meni na obisk, jaz pa sem kar trikrat vmes letala domov, včasih samo za vikend … Ampak najina ljubezen to zmore.

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak tretji par) danes spozna prek spleta?

Nisem vedela. Dobro za njih.

Ona-on.com, največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Ne vem, najbrž že, če statistika tako pravi.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, na ona-on.com?

Ne poznam.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Da sila bogu ni mila in da naj uživamo v tem kar imamo zdaj, vesolje ima svoj tempo, ki mu je treba zaupati.

Deli
Prejšnja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 23.09. - 29.09.2019
Naslednja objava
Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori