Znaš vzbuditi strast v pogovoru?

Ste prepričani, da znate svoje strasti pokazati tudi navzven?

Spoznate osebo in se z njo dogovorite za zmenek. Dobita se na pijači in se začneta pogovarjati. Na koncu zmenka imate dober občutek, a oseba vam reče, da enostavno ni začutila iskrice.

Možno je, da osebi niste privlačni ali da imate z njo popolnoma drugačne interese, vrednote, življenjske poglede in v tem primeru se res ne morete ujeti.

Morda pa je problem samo v vašem pristopu. Ste prepričani, da znate svoje strasti pokazati tudi navzven? Gre za zelo občutljivo temo, ki jo na primerih obravnavam tudi v knjigi (Ne)srečni konci.

Kriv je vaš pristop

V veliko primerih se z osebo enostavno ne ujamete, ji niste vizualno privlačni, se ne ujemate v vrednotah, se karakterno ne ujamete. In v teh primerih ne morete narediti prav nič.

Tukaj je kriv vaš pristop, vaša komunikacija.

V nekaterih primerih pa bi lahko vi nekaj naredili, vendar se sami sabotirate. Še preden bi se lahko izkazali, izgubite vse možnosti. In tukaj je kriv vaš pristop, vaša komunikacija. Če ste preveč v krču, ne morete pokazati vaše strasti navzven. Ne morete pokazati svoje prave osebnosti. K sreči je to mogoče spremeniti!

Kako pokazati svoje želje in strasti?

Komunikacija vaših strasti navzven je zelo pomembna. Lahko, da v vas kar vre od strasti, ampak če tega ne boste znali pokazati osebi, ki vam je všeč, je ne boste mogli očarati. Samo sproščena in energična oseba bo pritegnila pozornost nasprotnega spola.

Pokažite svoj obraz

Začeti se morate počutiti sproščeno tudi v družbi osebe, ki vam je všeč. Ne govorimo o igranju in pretvarjanju, da ste nekaj kar niste, ampak o tem, da tudi na zmenku pokažete obraz, ki ga pokažete prijateljem in družini. Ne se bati, da boste izpadli smešni, bolje to, kot pa mlahavi.

Govorite o uspehih

Pomislite, kako se po navadi obnašate na zmenku.

Prvi zmenek je prepogosto preveč tog in tako se vaš potencial sploh ne more razviti. Prvi zmenek naj ne bo branje življenjepisa, ampak povejte osebi svoje strasti in želje ter to izvabite tudi iz vašega partnerja.

Ne govorite o neuspehih, temveč o uspehih. Pomembno je, da se ustvari pozitivno vzdušje. Nase dajte čim manj pritiska, srečanje organizirajte v čim bolj preprostem ambientu, za elegantna srečanja bo čas potem.

Naučite se novih pristopov

Morda se boste morali tudi naučiti nekaterih novih pristopov. Pomislite, kako se po navadi obnašate na zmenku. Se trudite, da ne bi naredili kakšne napake in se ne boste zamerili? Zaradi tega pogosto izpadete nenaravni in prisiljeno. K sreči se iz napak največ naučimo. In ja, uničili ste možnosti za eno zvezo, vedeli pa boste za naslednjič.

Verjeti morate v svoje zmožnosti, a se zavedati, da vam lahko ne uspe. Vzponi in padci so del življenja. Lahko vse naredite prav, pa se vseeno ne bo dobro izteklo.

Bistveno je, da si pustite biti vi

Bodite najbolj zanimiva verzija samega sebe – drzni, nagajivi, iskrivi. Če bo vaša osebnost prišla na plano in drugi osebi ne bo všeč, ji pač ne bo. Na to ne morete vplivati.

Lahko pa jo bo ravno vaša osebnost tako navdušila, da si bo želela biti z vami. Še več mojih nasvetov je dostopnih v knjigi (Ne)srečni konci, ki nudi številne nasvete pri iskanju novih ljubezenskih priložnosti v življenju.

Avtorica knjige (Ne)srečni konci, ki je napisana kot priročnik za soočanje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju. Je doktorica prava in diplomirana ekonomistka, ki poučuje na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. V popolnoma drugo smer je zaplavala, ker je začutila, da lahko s svojimi izkušnjami na področju partnerskih odnosov marsikomu olajšala eno izmed najtežjih obdobij v življenju. Verjame, da lahko le z razumevanjem dogodkov, ki se nam zgodijo, te dogodke sprejmemo in srečno zaživimo dalje, zato ljudi spodbuja k lastnemu razmišljanju. Svoje znanje o partnerskih odnosih deli tudi v člankih na enem izmed spletnih portalov, na spletni strani ter socialnih omrežjih. Predana je, da vam pomaga najti srečo v življenju in verjame, da se ta že skriva v vas.

Ni komentarjev

Odgovori