Še vedno je nekaj na tem, da so moški lovci, kar pomeni, da se radi potrudijo za pozornost ženske. Tista ženska, ki bo o sebi razkrila vse in takoj, bo veliko manj zanimiva za moškega. Velja, da je nekaj skrivnostnosti zelo dobrodošlo.

Na drugi strani so moški vedno manj pogumni, ko gre za osvajanje. Razlog je v tem, da se bojijo negativnega odziva in zavrnitve. Posebno oviro večini moških predstavlja, če je ženska obdana s skupino prijateljic, v tem primeru se mu zdi popolnoma nedosegljiva.

Kdo prvi reče “Ljubim te”?

Kako moškemu dati zeleno luč, ali je več iskalcev ljubezni preko spleta ženskega ali moškega spola, kdo je pri svojem opisu bolj iskren, kdo se hitreje zaljubi in kdo prvi izreče magične besede ljubim te? Moški in ženske se marsikje zelo razlikujemo. Ob prebiranju spodnjih trditev boš zagotovo presenečen/a.

52. Razmerje med moškimi in ženskami v spletnih spoznavalnicah je približno 52:48% v korist moških. Na ona-on.com smo blizu svetovnemu povprečju in sicer 54:46% v korist moških.

53. V ZDA ženske v svojih profilih najpogosteje priredijo podatke o: teži, splošnem videzu in letih.Men vs. women54. V ZDA moški v svojih profilih, najpogosteje priredijo podatke o: letih, višini in prihodkih. Precej podobne ugotovitve navaja tudi največji slovenski portal za spoznavanje ona-on.com.

55. V splošnem naj bi moški v svojih profilih priredili tudi resnico o tem, koliko partnerk so že imeli in kakšno razmerje iščejo.

Moški naj se za prvi zmenek obleče v modro barvo.

56. Držalo naj bi, da ženske v svojih profilih, pogosteje govorijo resnico kot moški. Obljubimo, da razloge za to raziščemo in opišemo v enem od naslednjih člankov.

57. Ena od treh žensk, ki spozna partnerja preko spletne spoznavalnice, ima spolni odnos že na prvem zmenku – kar 80 % le teh, ne uporabi zaščite.

58. Veliko žensk, ki uporabljajo splet za iskanje partnerja, se najbolj boji, da bi spoznale nevarnega moškega.

59. Moški se najbolj bojijo stopiti v razmerje z ukazovalno žensko. Ne želijo si, da bi jim preprečevala prosti čas preživeti s svojimi prijatelji ali na način, kot si to želijo sami.


Na ona-on.com se parčka več kot 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov!

Preizkusi ona-on.com!


60. Nekatere statistike kažejo, da je za moške najprimernejša, ali bolje rečeno, najbolj uspešna barva oblačil na zmenku modra, saj ženske tako bolj privlači.

61. Moški se navadno bojijo pristopiti k ženski, ki je v skupini prijateljic. Torej dekleta, če želite, da moški stopi v stik z vami, mu dajte namig in priložnost – na primer, zapustite skupino prijateljic in pojdite na samo.

62. Pozoren opazovalec bo hitro opazil žensko, ki išče partnerja. Ženska, ki večkrat zapusti skupino prijateljev med druženjem zunaj, sama odide na toaleto ali pa se njene oči večkrat razgledajo po prostoru, zelo očitno išče potencialnega partnerja.

63. Kljub temu, da so ženske, ki zelo dobro izgledajo, deležne več pogledov in mežikov, jih moški redkeje povabijo na zmenek, saj imajo občutek manjvrednosti, da niso dovolj dobri zanjo.

romantic-summer-beach-1314562-639x48964. Nenapisano pravilo je, da večerjo na prvem zmenku plača moški. Če ženska vztraja pri plačilu večerje ali vsaj pri plačilu svojega dela, potem najverjetneje drugega zmenka ni pričakovati.

65. Nekateri raziskovalci pravijo, da moški začuti, da se bo zaljubil po le treh zmenkih, medtem, ko ženske za to potrebujejo kar 14 zmenkov.

66. Raziskave kažejo, da se ženske odločijo za intimen odnos po 1-3 mesecih, medtem ko moški menijo, da je po tretjem zmenku že prepozno. V povprečju se pari odločijo za intimnost po 4-6 zmenkih.

67. Moški se pogosto ustrašijo ter začnejo razmišljati o prekinitvi zveze z žensko, če partnerka prehitro začne govoriti o poroki.

68. Ženske, ki dajejo moškim občutek, da so jim vedno na voljo, so manj zanimive. Moški imajo radi nekaj skrivnostnosti in občutek, da so se morali potruditi za svojo žensko.

69. Statistike kažejo, da moški iščejo in želijo inteligentno ter odločno žensko, zgolj videz ni več tako pomemben.

70. Moški so pri številu zmenkov bolj aktivni. V povprečju imajo moški, ki uporabljajo spletne servise za iskanje partnerke šest zmenkov v enem letu, medtem ko imajo ženske le štiri zmenke.

Prijateljstvo ali resna zveza?71. Kljub temu, da je težko verjeti, ženske hitreje postanejo nervozne, ko je govora o potencialni poroki v naslednjih letih, kot moški.

72. Mnoge ženske, ki uporabljajo spletne spoznavalnice, iščejo zgolj prijateljstvo, vsaj v začetni fazi spoznavanja z moškim.

73. Ženske so v razmerju navadno mlajše. V splošnem velja, da ženske iščejo partnerja, ki je starejši od nje. Nekatere (44 %) pravijo, da mora biti partner približno pet let starejši, 32 % jim meni, da je sprejemljiva razlika med partnerjema tudi 10 ali več let.

74. Šest odstotkov samskih žensk verjame, da jim teče biološka ura in zaradi tega obupano iščejo bodočega moža.

75. Večja verjetnost je, da bo moški tisti, ki bo prvi rekel ‘Ljubim te’.


Na ona-on.com se parčka več kot 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov!

Preizkusi ona-on.com!


76. Približno 1/3 žensk porabi več časa za nakupovanje čevljev kot za iskanje partnerja. Ups!

77. V ZDA se moški najpogosteje zlažejo o svoji višini, večina jih doda 2-4 centimetre.

78. Ko je govora o intimnosti so moški tisti, ki imajo večje želje. Statistike pravijo, da si moški v življenju želijo več kot 15 različnih intimnih partnerk, medtem ko je pri ženskah ta številka precej manjša, nekje med 4 ali pet intimnih partnerjev.

Zdaj, ko poznaš trike in skrivnosti nasprotnega spola, bo osvajanje lažje, poleg tega pa boš razumel/a nekatere neverbalne namige. Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo, pravijo, zato le v akcijo na ona-on.com.

Naslednjič ti razkrijemo nekatere splošne statistike in trditve povezane z uporabo spletnih spoznavnih portalov.


Vsi članki iz serije dejstev o spletnem spoznavanju:

1. del: Kako naj izpolnim svoj profil, da me bodo opazili?
2. del: Kje tiči razlog za večji uspeh pri spletnem spoznavanju?

Te zanima nadaljevanje?

4. del: Splošne zanimivosti o uporabi spletnih spoznavalnic


 

Vir: http://zsobig.hubpages.com/hub/108-interesting-facts-tips-and-statistics-about-online-dating-and-relationships-Part-I

http://zsobig.hubpages.com/hub/108-interesting-facts-tips-and-statistics-about-online-dating-and-relationships-Part-II
http://zsobig.hubpages.com/hub/108-interesting-facts-tips-and-statistics-about-online-dating-and-relationships-Part-III

Ni komentarjev

Odgovori