3 jasni znaki, da te hoče spoznati

"Stari, sam pejt se pogovarjat z njo. Buli vate že odkar smo prišli sem." Ah ja ... se spomnim svojih prvih osvajalskih podvigov ...

Vsakič, ko sem opazil neko žensko, ki mi je bila všeč, sem začutil en ogromen CMOK v grlu in me je prevzel strah. Moje dlani so bile čisto potne. In čisto vsaka celica v mojem telesu je kričala “NE DELAJ TEGA”.

Haha, zdaj se kar smejim, ko se spomnim na svoje prve poskuse. Sploh zato, ker sem odkril eno preprosto vajo, ki jo počnem s svojimi učenci, ko gremo skupaj ven. Vprašam jih: “Koliko žensk tukaj misliš, da bi rade spoznale novega fanta?” 

Potem si pogledajo prostor in preštejejo… BREZ IZJEME vedno premalo naštejejo, za vsaj POL. In to je problem večine fantov, čakajo na jasen signal od žensk, da bi jih rade spoznale.

3 skrivni signali, s katerimi ženske razkrivajo, da te želijo spoznati

Ampak… kaj pa, če ni problem, da ne dobivaš signalov… ampak je problem, da si zgrešil 3 jasne znake, da te hoče spoznati?

Tudi še najbolj sramežljive, zadržane punce oddajajo signale, ki pravijo: “Tukaj sem, ker bi rada nekoga spoznala”. Ko se boš naučil odkrivati te jasne signale, potem bo tvoja.

Če želiš UBITI svoj strah pred pogovorom z ženskami, potem je nujno, da spoznaš skrivne signale, ki jih oddajajo, s katerimi sporočajo, da bi te rade spoznale. Te trije znaki so: 

  1. Očesni stik (sploh če traja več kot 1 sekundo ali pa če ga večkrat ponovi).
  2. Fizično se premakne v tvojo bližino (sploh na družabnih dogodkih).
  3. Nekaj te vpraša (hoče, da razviješ pogovor, ampak noče izpasti, kot da te je ona napadla).

Ko vidiš katerega koli od teh 3 signalov, moraš nujno skočiti v akcijo in uporabiti moj enostaven sistem, s katerimi dobiš njen kontakt in jo uspešno osvojiš.

Klikni tukaj in odkrij enostaven sistem, s katerim boš prevzel katerokoli punco. Naučil te bom skrivni jezik osvajanja, da ne boš nikoli več zamudil njenih signalov.

>>> popolnorazmerje.si

Nejc Svete je mednarodni strokovnjak ustvarjanja odnosov, ki se že 10 let ukvarja z izboljševanjem odnosov. Pomagal je že na stotine fantom, kliente pa ima po celem svetu - od Amerike, Anglije, Španije pa vse do Filipinov in Malezije.

Ni komentarjev

Odgovori