5 korakov do sanjskega partnerstva

Ali so na ona-on res kakšni »pametni« moški, ki si želijo zvezo in zakaj ga jaz ne najdem?

DA, draga moja, tvoj sanjski moški JE čisto verjetno na ona-on.

Vem, sprašuješ se: »Zakaj sem potem jaz še vedno samska? Zakaj me obletavajo samo a) stari, b) totalno nezanimivi, c) poročeni/za avanture?

Zakaj MENE ne najde MOJ IDEALNI?«

love MINI-min (1)Če ga ne bi bilo, ne bi bilo toliko čudovitih zgodb o tistih, ki so partnerja našli na ona-on (tako kot jaz, Jerneja Krapše). Toliko čudovitih družin, ki živijo svoja sanjska življenja.  Toliko tistih, ki so drug od drugega dobili LJUBEZEN v izobilju, nenehno in do konca dni, s svojim sanjskim partnerjem.

»Eh, do konca vajinih dni je samo v pravljicah!«, boš morda rekla. Razumem te, ker sem bila sama tista, ki ji je bil najljubši rek: »Poročiti se 3 dni pred smrtjo je dovolj hitro«. Velja za tiste, ki v svojem srcu ZDAJ, ko to berejo, NE hrepenijo po partnerju, s katerim bi skupaj, v objemu gledala TV, šla skupaj na družinske večerje (brez zbadanja vseh tet, zakaj za boga si ne poiščeš moža). In če tole bereš, to nisi ti.

Ker še vedno iščeš na star način. To je vse! Častna!

O tem sem tako prepričana, kot o tem, da vem, katera barva je črna. Zato, ker sem jaz iskala na star način  15 let, zaradi tega:

  • padala v zveze, kjer sem iskala ljubezen, a je nisem dobila,
  • padla v depresijo, ker sem si ljubezni tako želela,
  • potem pa v 3 mesecih naredila kvantni preskok, ker sem KONČNO sprejela NOV način ustvarjanja idealnega partnerstva in ga uporabila.

Enostaven je in lahko se ga nauči VSAK-a – ne glede na IQ, EQ in stanje na bančnem računu ipd..

Kako bo TEBE našel TVOJ IDEALNI?

90minBOMBA070215 (11)-minDejstvo je, da boš idealnega manifestirala LE če:

  • verjameš, da si ga želiš in da obstaja.
  • si se pripravljena lotiti manifestacije idealnega življenja (ne samo partnerstva!) – na NOV način,
  • si za to pripravljena narediti nekaj novega. Dvigniti rit.

Ne veš kako?

Ona-on in Jerneja Krapše, Zvezda Severnica na poti manifestacije tvojega idealnega partnerstva pripravljamo seminar v živo.

V 5 korakih do sanjskega partnerstva!

Ali Kako v manj kot 365 dnevih brez dodatnega finančnega investiranja manifestirati partnerja, ki te bo spoštoval, tako kot ti njega (in še bolj!), tudi če misliš, da “takih ne delajo več”.

Pripravljamo seminar:

  • ki pomaga najbolj aktivnim samskim ženskam, ki nimajo nič časa, a si želijo iskrenega, ljubečega, dolgotrajnega partnerstva, da svojega sanjskega (a še kako resničnega!) Moškega (z veliko!) spoznajo zdaj (včeraj! ;-)).
  • kjer bomo v 3 urnem predavanju v živo predelali 5 ključnih korakov, kako manifestirati idealno partnerstvo v manj kot 365 dnevih – tudi če v coaching niste pripravljeni investirati niti centa (več)!
  • ker vemo, da je življenje neprecenljivo lepše z **idealnim**, s katerim sanjata iste sanje, uživata v objemu in ustvarjata sanjsko življenje.

Investicija je za polovico enih novih čevljev – 29,99 €, dobiš pa znanje, ki ti prej kot v 365 dneh – brez dodatnega investiranja! – manifestira idealno partnerstvo.

Si z nami? Klikni za prijavo in dodatne informacije.

728x245-BREZ-PODNASLOVA-min

Na Življenje! – na Tvoj način (s tvojim **sanjskim** moškim v njem!)

Jerneja

P.S.: So ti ljubši eni novi čevlji ali Moški, ki te bo v njih občudoval, te ljubil in te spoštoval kot svojo muzo – do konca svojih dni? 😉

Deli
Prejšnja objavaPrvi zmenek I.
Naslednja objavaPrvi zmenek II.
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori