5 stvari, ki jih prijatelji ne rabijo vedeti o vašem odnosu

Imamo prijatelje, radi jih imamo, z njimi delimo vse o svojih življenjih, vendar za vse obstajajo meje.

Biti odprta knjiga je v redu, vendar je treba nekaj stvari vedno obdržati zase, še posebej, če gre za vaš odnos z drugo osebo. Zaupnost je pomembna, ne glede na to, kako tesno ste povezani s prijatelji. Tukaj je torej nekaj tem, o katerih ne smete razpravljati, ali jih razkriti svojim prijateljem o vašem razmerju.

Prijatelji

Finančni položaj

To je tema, o kateri tako ali tako ne bi smeli podrobno razpravljati. Gre za občutljivo vprašanje in ko je vpletena druga oseba, nimate nobene pravice o tem nikomur pripovedovati. Preprosto rešite skupaj, poiščite nasvet ljudi, ki vam niso blizu in bodite zelo pametni pri svojih besedah.

PREBRI TUDI: Kdaj je bolje končati zvezo?

Karkoli vaš partner ne ve (je potem prav, da ve prijatelj?)

Ni pametno razpravljati o zadevah o partnerju ali o čem doma, o čemer se niste pogovarjali niti s svojim partnerjem. To vključuje tudi pomanjkljivosti vašega partnerja. Teh ne bi smeli uporabljati kot osnovo za komedijo med prijatelji ali ljudmi. Če vas je kaj zmotilo, se o tem najprej pogovorite z njim.

Prijatelji

Zasebne fotografije

Nikoli ne delite zasebnih slik, ki sta jih posnela, z drugimi. Predvsem gole slike, določene tetovaže ali karkoli sočnega, o čemer lahko razpravljajo drugi. To je vaša zasebna zadeva, zadržite jo zase.

Njegova/njena preteklost

Kar je storil v preteklosti, vam je povedal, ker vam zaupa. To vam ne daje pravice, da delite z drugimi. Ne izdajte zaupanja.

Spolno življenje

Kaj počnete za zaprtimi vrati, pod rjuhami, je zelo zasebna tema. Vaš partner vam je izpostavil svojo ranljivo plat, vam dovolj zaupal, zakaj bi to delili še s kom drugim?

Vir članka: Planet-lepote.si

Ni komentarjev

Odgovori