Tretja zmaga v šovu Znan obraz ima svoj glas. Ta je verjetno še posebej čustvena, saj ste stopili v čevlje svoje mame, legende Elde Viler. So bile priprave na nastop lažje ali težje?

“Bile so sicer lažje, ker je to moja mama, poznam jo, pesem sem tudi že mnogokrat zapela, a po svoje. Tokrat pa sem morala zadeti njen topel žameten in svetel glas. Podobni sva si, a hkrati zelo različni, in stopiti v čevlje svoje mame, ki jo cenim in spoštujem ne le kot pevko, ampak tudi kot umetnico, ni bilo lahko, bil je težak izziv.

Ana je v oddaji Znan obraz ima svoj glas imitirala svojo mamo, Eldo Viler. Foto: POP TV

Na oder sem prišla z cmokom v grlu, ki pa je ob prvem aplavzu publike izginil, in ja, bil je to zelo čustven nastop.”

Mama vas je poklicala takoj po nastopu. Kako ste doživeli ta klic?

“Presenečena in srečna sem bila, ko je dala tako lepo iskreno pohvalo, ker sem pred nastopom precej razmišljala, kako bo ona to doživela. Ta nastop je namreč bil moj poklon njej.🙏😌 V nepozaben in večen spomin mi bo!”

Imate morda po tihem kakšnega izvajalca / izvajalko v kateri bi se radi preizkusili in nasprotno, katere imitacije se ne bi želeli?

“Želim se preizkusiti kot Celine Dion, v kaki čustveni baladi pop rock žanra, v zvonkem, jasnem in visokem vokalu, ki mi je bolj pisan na kožo. Da si pa nečesa prav ne bi želela, to niti ne, morda hard rock metala 😝, vendar tudi tukaj lahko pokažeš, kaj znaš in zmoreš. Je pa trpljenje za glasilke, priznam.”

Foto: POP TV

Kaj sicer počnete, poleg tega, da vas trenutno lahko ob nedeljah spremljamo na TV?

“V glavnem se trenutno posvečam šovu Znan obraz ima svoj glas. Poleg tega pa, da sedaj ustvarjam avtorsko glasbo, glasbeno-pevsko znanje predajam tudi naprej (poučujem petje), se pripravljam še na operne predstave in avdicije, ki me čakajo v naslednjem letu.

Zaključujem tudi Akademijo za glasbo – smer Solo petje, kjer mi je ostalo še nekaj izpitov. Ob dveh majhnih otrocih pa mi gre z izpiti bolj počasi.”

Kaj za vas pomeni ljubezen?

“Ljubezen je tista najmočnejša sila, ki me vodi naprej v življenju. Premaga vse ovire in težave, najsi obstaja še toliko razlogov za obup ali da vržemo puško v koruzo, ali da v odnosih najdemo milijon stvari za razhod/prekinitev veze. Ona zmeraj najde razlog, zakaj ostati skupaj, povezuje, se ne šopiri, ne misli hudega, vse opraviči in vse prenaša. Prizadevajmo si za ljubezen!😊”

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih … Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

“Tematika ljubezni je in bo neizčrpna. Seveda, ustvarjam in pojem z veliko ljubeznijo. Saj najlepše je to, da lahko delaš, kar te veseli, in to, do česar imaš ljubezen. Vse delo in vso prizadevanje je brez ljubezni prazno, ne prinese druge koristi kot le materialne, če že.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Družina, partner, otroci, glasba.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Foto: Dejan Javornik

“Bilo je neke vroče poletne noči, nekje v Kvarnerju, ko sva z avtom zavila s ceste na bližnji hrib z razgledom na morje, obsijano v mesečini … šum vetra in morja sta kar klicala po dotiku dveh mladih ljudi … nato pa POK!

Poči guma in avto zdrsne po klancu navzdol. Še pravi čas sva ga uspela rešiti pred karambolom. Gumo sva menjala naslednji dan in to je bilo najlepše menjanje gume kadarkoli 🤣. Aja, spala sva pa pod milim nebom 😊.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 50% Slovencev danes spozna prek spleta?

“Nisem vedela, ja, to je pa kar veliko.”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 25.000 pari in več kot 185.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Niti ne, saj je to najlažji način za ustvarjanje kontakta, kot kakšna ženitna posredovalnica za spoznavanje v današnjem času, ko smo si ravno zaradi interneta precej odtujeni v osebnih odnosih. Verjamem, da so mnogi raje doma, kot pa da gredo v ‘life’ iskati partnerja 😁.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Ne.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Ko jo najdejo, naj jo močno držijo, negujejo in si zanjo prizadevajo, kajti lepši in srečnejši v dvoje je ves svet.”

Ni komentarjev

Odgovori