VIDEO: Da ne boš nikoli več IN v zvezi IN osamljena!

Vsega so krivi možgani!

Tako zelo sem bila zaljubljena vanj, da mi je pri ušesih ven špricalo. Bil je atlet, bil je še ‘mladiček’, ampak simpaaaaaaaatičen, nežnega obraza, tudi pri ruvanju nežnega dotika (ne vprašajte kako vem … ;-)) Ampak … bil je Moški (z velikim M!).

Želela sem si ga, a mislila: »Mene pa tak že ne bi pogledal!« (se najdeš v tem stavku? Joj, kako te razumem.)

Želela sem si ga, a mislila: »Mene pa tak že ne bi pogledal!«

Nakar neke noči odide z mano domov. Vau. Lahko si predstavljaš ognjemete v mojem srcu in glavi! In res – rodila se je noč, polna strasti! OMG – lahko bi bila v nebesih! Pa nisem bila čisto. Ker sem vseskozi razmišljala, kaj naj naredim, da »ga obdržim« (se najdeš v tem? Kako te razumem! Upam, da si že v moji FB skriti skupini, da ti pomagam to preseči).

Ni se obneslo. A tudi, ko mi je to povedal, je bil Moški. ‘Džentlmen’.

Dostikrat sem se potem spraševala, zakaj moški po seksu ne ostanejo. Meni je seks začetek odnosa, partnerstva, ljubezni. Ne ‘dam’ nekomu kar tako, ampak tistemu, ki (mislim, da) je tega vreden! Pika amen. A tega res ne razumejo?  (P.S.: takrat sem mislila tudi, da VEM, kdo me je vreden … Uffff kako daleč od resnice …).

Odgovor (ki je znanstveno dokazan) je: »Ne.«

DEJSTVO:shutterstock_288644900

  • Moški možgani lahko ločijo ljubezen in seks. Moški možgani namreč interpretirajo seks v eni polovici možganov, ljubezen pa v drugi.
  • Ženski možgani ne ločijo ljubezni in seksa. Ljubezen in seks interpretirajo v isti polovici možganov.

Ja, to za žensko pomeni: »Če seksava, to pomeni, da se ljubiva!«

Za moškega pa: »Ok – seks! Zgledaš … uffffff … ampak – seks! Saj lahko mižim in ko je konec – te nikoli več ne vidim!«

Draga moja – ne kategoriziraj moških: tega se ne zavedajo. Take je ustvarila narava.

Zato je pomembno, če želiš ustvariti idealno partnerstvo, brez da se ti dogaja prej opisano (in še lista ostalih stvari, zaradi katerih se v sebi počutiš kot totalna tepka – ne glede na to, kako pametna, lepa, zaželena in uspešna si v resnici!), da spoznaš in razumeš nov način spoznavanja. Tak, ki deluje danes.

shutterstock_543209884-minTak, ki ti NE odnese časa, energije in denarja za zmenke, ki ne vodijo nikamor, le v spraševanje ‘kaj mi je tega treba’ ali ‘ali pametni moški res ne obstajajo več?’

Zato ker verjamem, da v času, v katerem živimo, ne rabi iti skozi NOBEN VEČ – ever! – pomagam vsem uspešnim ženskam, ki nimajo niti minute časa na dan, a vseeno hrepenijo po ‘happy ever after’ s ‘princem na belem konju’, da ga najdejo. Ker ga lahko. Pika.

In ker je mesec oktober tako imenovani roza mesec, namenjen nam, ženskam, sem se odločila, da te bogato nagradim. Podarim ti tisto, v kar najbolj verjamem in kar VEM, da ti bo s 15 minutami akcije na dan prineslo idealno partnerstvo v manj kot 365 dneh!

Ogled videa:

Tvoja,

Jerneja, zvezda Severnica na tvoji poti manifestacije zate **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Če te zanima, kako dolgo še, da boš spoznala **idealnega**partnerja – če ne spremeniš nič, kliknite na to povezavo in reši **1,2,3 *idealni* kviz**.

P.P.S.: za morebitne šoke ob rezultatih ne odgovarjam! ;- )). Kviz je namreč zelo globok in natančen kot vse, kar počnem. Dobiš ga kot darilo, če se prijaviš na brezplačne e-nasvete in promocijska obvestila (od katerih se lahko na koncu vsakega maila odjaviš) ali pa brez obveznosti po ceni 59,00€.

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori