Ne bodite pridni za vsako ceno

Čeprav v vsakem posebej najde simpatičnega in noro prijetnega moškega, ji nekaj manjka.

Je simpatična, urejena, srčna ženska okoli 40-ih let, ki si jo moški želijo, ona pa njih NJEGA. Enega. Pravega. IDEALNEGA.

Ko se je tako spoznavala, se je zgodilo nekaj, kar moški na ona-on.com še kako dobro poznate in vsi po vrsti prezirate: čeprav v vsakem posebej najde simpatičnega in noro prijetnega moškega, ji nekaj manjka. Kar prepreči, da bi (vajino) spoznavanje tudi zares postal odnos. Ste se kdaj vprašali, zakaj se to zgodi? Potem berite naprej (vzelo vam bo 4 minute).

Ne čutim, kar bi morala

Manjka ji razburjenost, razbijanje srca, ko ga zagleda, ščemenje po celem telesu, ko samo pomisli nanj in še bi lahko naštevala, a vsi te simptome poznamo pod eno besedo: zaljubljenost.

Ni trajalo dolgo (čeprav se je nje slabo leto zdela čista neskončnost!), ko mi je napisala: »OMB, zgodilo se je!«

Bila sem noro vesela zanjo, ampak … Potem pride tisti »ampak«, ki nastane pri vsaki osebi, ki ima močno zastavljene vrednote, ki jim neomajno sledi.

»Ampak … on je toliko mlajši!«

Boste užili življenje ali ne?

Dragi ljudje (še posebej ženske), zapomnite si eno: živite zato, da življenje užijete! NI nujno, da je vsaka romanca kar takoj resna zveza! Edino, kar je nujno, je to, da je v romanci (in zvezi!) spoštovanje. Da spoštovanje dajete in ga tudi ZAHTEVATE. Zato, da se boste v vsakem trenutku počutili kot Človek, ne pa kot kos mesa, ki hrepeni po tem, da ga nekdo vidi, objame, preživi nekaj minut z njim.

Vseeno pa se je dobro zavedati razlike med zaljubljenostjo in ljubeznijo (ženske – to spodaj je obvezno čtivo za nas!)

Razlika: LJUBEZEN vs. ZALJUBLJENOST

Da nastane LJUBEČE PARTNERSTVO, je pomembno, da si znaš JASNO odgovoriti:

  • kaj si JAZ v svojem življenju še želim doživeti / doseči / ustvariti,
  • kakšna bi morala biti oseba, ki bi znala v takšnem življenju z mano uživati.

Ljubeč odnos je v prvi vrsti globoko spoštovanje druge osebe, trdno prijateljstvo IN TUDI fizična privlačnost.

Gre za uresničevanje življenja po svojih željah Z OSEBO, ki v tvojem načinu življenja vidi smisel, te podpira in tudi sam, kot del tega »popotovanja« uživa.

Za ZALJUBLJENOST pa je pomembno, da:

  • poznaš svoje meje (ki jih moraš upoštevati tako ti kot druga stran), v celoti spoštuješ IN
  • (ta del največkrat pozabimo) ZAHTEVAŠ spoštovanje nazaj.

Ker se zaradi spoštovanja poznavanja in upoštevanja lastnih mej lahko prepustiš in uživaš v nečem tako edinstvenem, kot je najslastnejši koktejl hormonov, ki se mu reče ZALJUBLJENOST.

Zaljubljenost NI (vedno) ljubezen!

Zato sem tej krasni osebi napisala sledeče (in želim deliti tudi z vami): Vedi, da zaljubljenost NE vodi vedno v LJUBEZEN(-sko razmerje, idealno ali ne), LAHKO PA.

Če se ne prepustiš, ne boš nikoli izvedela.

Ne razmišljaj preveč. Če se čuti prav, naredi. Prepusti se. Ko/če bo čas za reševanje problemov, jih boš rešila. Ko je čas za uživanje (po zgoraj zapisanih točkah, posebej sekcija o spoštovanju!) – UŽIVAJ.

Bodi samo toliko iskrena do SEBE in SVOJEGA PRIHODNJEGA ŽIVLJENJA, da ko zaljubljenost mine (in minila bo, najkasneje v 2 letih = znanstveno dokazano), da boš točno vedela, ali to »razmerje« (=zaljubljenost) vodi v SKUPNO ŽIVLJENJE ali ne.

Strokovnjakinja za spletno spoznavanje, Jerneja Krapše, (ustanoviteljica FB skupine »SAMSKI: Kako HITREJE spoznati IDEALNEGA partnerja« (trenutno 1011 članov, vsi so samski, ki iščejo resno zvezo)

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori