“Mene noče nobena spoznat”

To je stavek, ki ga je pred kratkim (zelo pogumno!) napisal eden od članov FB skupine SAMSKI: kako HITREJE spoznati idealnega partnerja«.

Če ste si to tudi vi že kdaj mislili – z vami je vse v redu! Ste samo med 99 % ostalih samskih, ki mislijo enako.

Tisti, na katerega se »vse lepijo«

Ste kdaj slišali za Seana Sephensona? Poguglajte malo.  Na kratko bom povzela njegovo ljubezensko zgodbo.

Ko je živel svoje življenje v zgodnjih dvajsetih, so mu vsi kolegi, moški, zavidali, ker so ga ženske oboževale! Govorili so mu: »Tebi je tako lahko! Na tebe se vse ženske lepijo!«

In čisto vsi so na koncu tega stavka pustili prazen prostor, ki, če bi takrat misli slišali do konca, bi se glasil: »… ker se jim smiliš«.

Zgodba mach-a, ki to ni (?)

Sean je bil visok nekaj čez 80 centimetrov, zdravniki so mu pri rojstvu napovedali največ 24 ur življenja. Postal je izjemno uspešen, predvsem pa poln humorja doktor, ki je pomagal na milijone ljudem.

Da se vrnem k zgodbi:

Sean je takrat na govorice svojih kolegov odgovoril: »Dokazal vam bom, da se name NE lepijo zato, ker sem na vozičku, ampak zaradi moje samozavesti!«

Napovedal je eksperiment, ki se je zgodil naslednji večer: Z isto družbo so šli v isti klub. Sean je prvo polovico večera mirno, s povešenim pogledom, žalostno gledal v tla, drugo polovico noči pa je preplesal, kaj popil, zbijal šale, bil gentlemen …

Rezultat: v prvi polovici noči je bila okoli njega praznina. Vsi so se mu umikali in ga gledali (sicer prijazno) le od daleč.

V drugi polovici noči je imel okoli sebe najboljšo družbo, ki je z njim plesala, dekleta so ga poljubljala in mu dajala svojo številko.

Ne, ne govorim o mogotcu, ki je pokazal zelence. Govorimo o Človeku, ki se je naučil SPOŠTOVATI SAMEGA SEBE in UŽIVATI točno takšen, kot je. 7 let je bil poročen s čudovito (zdravo) žensko.

Kaj je tisto, zaradi česar mislite, da vas »nihče noče spoznati«?

Kaj VI verjamete o sebi?

Nikoli ne gre za to, da »vas nobena noče spoznati«. Gre za to, ali bi se VI, če bi postali nekdo drug, takega kot ste danes, želeli spoznati? Odgovor se skriva v vašem iskrenem odgovoru na vprašanje »ZAKAJ NE?«

Nujno nadaljevanje tega vprašanja je: kaj ste pripravljeni narediti na svoji OSEBNI RASTI, da se to spremeni?

Ustvarite močno, pozitivno mišljenje o sebi, ki vas bo spremenilo v magnet za najčudovitejšo osebo, o kateri ste vedno sanjali! Če tega ne znate narediti sami – 1. decembra se v FB SKUPINI začne 5 tedenski izziv »JAZ, verzija 20.20«, katerega rezultat je lani v 28 dnevih, od “nobena me noče spoznati” do “Vau, spoznal sem jo! to je neverjetno!” doživel Matjaž.

Strokovnjakinja za spletno spoznavanje, Jerneja K.

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori