Kaj deluje pri najbolj zaželenih na ona-on.com?

Preverili smo 20 najbolj zaželenih članov in članic leta 2016 ter ugotovili, kaj njihove profile dela tako privlačne.

Vir: Shutterstock

Zakaj so prav ti profili tako privlačni? Kakšen je njihov recept za uspeh? Preverili smo 10 profilov žensk in 10 profilov moških, ki so v letu 2016 na ona-on.com pritegnili največ uporabnikov in tako dobili največ ogledov profilov.

Spodaj posebej zate razkrivamo še recept za uspeh na portalu ona-on.com. 🙂

 • Najbolj zaželene so rjavolaske in blondinke.
 • Večina ima doma psa ali mačko.
 • So vitke ali atletske postave.
 • Vse so nekadilke.
 • Večina ima modre in zelene oči.
 • Večina svoje finančno stanje opisuje kot zelo zadovoljivo ali odlično.
 • Najpogostejša hobija sta šport in potovanja.

Najbolj vroče one v letu 2016 so …

Po večini mlajše ženske, ki so navdušene športnice in rade potujejo, so v samem vrhu najbolj ogledanih profilov v zadnjem letu. So ljubiteljice živali in po večini še nimajo otrok, a si jih želijo.

Iščejo resne zveze in prijateljstvo, imajo jasno razdelane svoje življenjske cilje in vedo, kaj hočejo od svojega moškega.

Kar na njihovih profilih najbolj pritegne, so fotografije. Vsaka namreč ima objavljeno vsaj eno fotografijo, ena pa jih ima kar 9.

A ne le to, da imajo fotografijo, najbolj pritegne vsebina samih fotk. Dekleta vidimo pri njihovih najljubših hobijih, na vseh fotkah pa so sproščene in nasmejane.

Najbolj vroči oni v letu 2016 so …

Najbolj zaželeni moški v letu 2016 so nekoliko starejši kot dekleta. Njihovi v celoti izpolnjeni profili razkrivajo, da se radi ukvarjajo s športom in potujejo.

 • Najbolj zaželeni so rjavolasci.
 • Večina ima športni stil oblačenja.
 • So srednje ali vitke postave.
 • Najpogostejša hobija sta šport in potovanja.
 • Večina ima modre in rjave oči.
 • Vsi so nekadilci.
 • Večina svoje finančno stanje opisuje kot povprečno.

Na ona-on iščejo prijateljstvo in resne zveze, po večini že imajo otroke in točno vedo, česa si od partnerske zveze in partnerke želijo.

Kot pri ženskah tudi pri moških najbolj pritegnejo fotografije. Vsi imajo vsaj eno fotografijo, eden pa celo več kot 20 objavljenih fotk.

Fantje so na fotkah sproščeni, nasmejani in najpomembneje – prikazujejo jih pri njihovih hobijih.

Kakšen je recept za uspeh pri iskanju partnerja na spletu?

Kaj torej imajo skupnega moški in ženske, ki letos zasedajo sam vrh najbolj ogledanih profilov? Zate smo na podlagi ugotovitev pripravili še nekaj napotkov, kako čim prej do zmenka:

1. Prosti čas nameni športu in potovanjem.

Vir: Shutterstock

Več kot očitno sta to dva najbolj iskana interesa, tako med ženskami kot moškimi. Ukvarjanje s športom pomeni, da skrbiš za svoje telo in se v njem počutiš dobro. Potovanja pa odpirajo nova obzorja, kar pomeni, da si razgledan/a. Ne pozabi vsega tega dokumentirati s fotko – takšne so najbolj privlačne.

2. Imej vsaj 5 različnih in privlačnih fotografij.

Tvoj profil naj vsebuje vsaj 5 fotk. Ena naj prikazuje tvoj obraz, ena naj bo do pasu, na eni naj bo celo tvoje telo. Ostale naj bodo zabavne fotke, kjer si sproščen/a, dobre volje in počneš nekaj, kar te res veseli. Več napotkov kakšne fotke objaviti, preberi tukaj.

3. Imej 100% izpolnjen profil.

Izpolnjen profil pomeni, da te lahko na podlagi iskanj najde kar največ primernih kandidatov za zmenek. Zato svoj profil do konca izpolni tudi ti. Tukaj najdeš napotke, kako se lotiti izpolnjevanja profila.

Če boš upošteval/a te napotke, boš kmalu na zmenku. Srečno! 🙂

 


Leto 2016 na ona-on.com je bilo spet rekordno – letos se nam je pridružilo 4.029 več novih uporabnikov kot lani. Rekordne številke si lahko ogledaš tukaj.


 

Ni komentarjev

Odgovori