Kako naj se predstavim v enem stavku?

Jernejin petkov nasvet: Kako poskrbeti, da te najde pravi?

»Kako naj se predstavim na ona-on.com, da me bodo punce OPAZILE?

Že v OŠ sem imel slabe ocene pri spisih, dobil sem pravi odpor do pisanja. Zato zdaj, ko pride do tiste točke, da naj se predstavim, zmrznem. Ne vem, kaj naj napišem in tako ne napišem nič. Ali je to pomembno?« – piše Andrej.

Formula v treh korakih:

  1. Zavestno nagovarjaj nekoga drugega.
  2. Zapiši EN svoj hobi/interes/stvar, v kateri uživaš
  3. Zapiši, kaj bo on/ona imel/-a od tega, kar je TEBI tako »fajn«.

M. iz Maribora, ki mi je v tem tednu pisal:

»To je čudež zame! A ti veš, da se mi v zadnjih letih ni zgodilo, da bi me kontaktiralo toliko punc, kot me jih je v enem tednu, ko sem se na ona-on.com predstavil tako, kot si nas v 2 potezah naučila, Jerneja! In zdaj se celo že pogovarjamo naprej! Vau, presrečen sem! Hvala ti!« – Marko, MB

Moj odgovor M-ju je bil: Zate je to čudež, zame pa je to NORMALNO. Jaz VEM, da to deluje.«

Deluje, če se držiš formule v 3 korakih.

AA1Ja, ampak kako naj jaz zdaj to napišem?

Vem, vem, da se samo meni bere čisto enostavno, ampak – obljubim! Še posebej če niste vajeni pisati. Zgodilo se bo naslednje:

Še naprej boste grozni pri pisanju (če bi vas ocenjevala kaka slavistka). Ker – Prešeren je bil samo en in … vsi poznamo njegovo ljubezensko zgodbo, ne? No, jaz nočem, da vas doleti enaka usoda, tako da – takega pisanja vas NE bom naučila.

Naučili pa se boste v pravi vrstni red zapisati besede, ki TOČNO na VAŠEGA POTENCIALNEGA IDEALNEGA delujejo tako, da V NJEM V TISTEM HIPU vzbudite ZANIMANJE ZA VAS. In naredi se nekaj magičnega: klikne na vas! Vse ostalo je … zgodovina.

Povem vam ga v torek, 23. aprila 2019, okoli 20:30 ure TUKAJ.

Strokovnjakinja za ustvarjanje novih idealnih partnerstev, Jerneja K.

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori