Kako najti partnerja na portalu ona-on.com?

Priporočila za iskanje partnerja na ona-on.com ~ Svetuje Mateja, nekdanja uporabnica portala, ki je svojega bodočega moža Martina spoznala prav na ona-on.com.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-mateja-martin5

V življenju sem bila daljša obdobja samska in radovednost me je nekajkrat zanesla na portal ona-on. Prvič pred več kot desetimi leti prvič, ko sva se s prijateljico šalili, da sploh ni več težav, saj je portal velikanski katalog, samo izbrati moraš želenega moškega. 🙂

Seveda v praksi ni bilo tako preprosto. Kot malce drugačno mesto za spoznavanje ima namreč tudi ona-on svoje posebnosti, zato zelo pomaga, če jih poznaš in upoštevaš. Sama sem ugotovila naslednje:

 

Če misliš resno, skrivalnice odpadejo.

Če se torej odločiš, da bi rad našel resnega partnerja, se moraš dati na ogled, biti odkrit, iskren ter jasno povedati, kaj si želiš. Za šalo – kot pri nakupu avta.

Šele ko sem se zares odločila, pripela svojo fotografijo in konkretno napisala, kaj si želim, sem spoznala odlične moške.

Najbolj v obojestransko zadovoljstvo je, če vozilo vidiš, dobiš o njem prave podatke in je ponudba usklajena s ceno. Če pa prodajaš mačka v žaklju in nekoga celo pretentaš, da šele pozneje ugotovi, da si na števcu prevrtel kilometre nazaj …, to ni to.

In ja, šele ko sem se zares odločila, pripela svojo fotografijo in konkretno napisala, kaj si želim, sem spoznala odlične moške, na koncu pa seveda še svojega skoraj že moža.

Poišči ljubezen na ona-on.com tudi ti!

Cincanje ni vrlina.

Seveda se ni vedno najbolj udobno spoznavati s popolnimi tujci. Seveda ti je pri tem tudi nerodno. Toda če v neskončnost omahuješ s tem, ali bi šel na zmenek ali ne, zapravljaš dragoceni čas, energijo in pozornost za nekoga, s katerim na koncu nimaš kemije. Še več, kot se pogosto zgodi, si nehote nafantaziraš celo zgodbo okoli nekoga, potem pa si globoko razočaran, ko se resničnost ne ujema s tvojimi predstavami.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki2
Vir: Shutterstock

Čeprav se sliši malce neosebno, je v svetu virtualnega spoznavanje bolje, da se čim prej dobiš, spoznaš in ‘zavohaš’, da greš lahko v primeru neujemanja čim hitreje naprej.

Občutek tudi vara.

Vedno sem si predstavljala, da bom ‘pravega’ intuitivno začutila, prepoznala, zvrstilo se bo kup znamenj vesolja, da je to on, itd. V takem zanašanju na intuicijo sem se v virtualnem okolju pogosto zmotila.

‘Znamenja’ velikokrat niso kaj dosti pomenila, celo nasprotno, edini moji dve izkušnji, ki sta vodili v konkretno življenjsko zgodbo, ne le virtualno, sta se začeli z mojimi pomisleki in dvomi, neuspešne poskuse pa so spremljali ‘uvidi’.

Zato, dekleta, stran z intuicijo, najprej pojdite pogledat, s kom imate sploh opravka.

Poišči ljubezen na ona-on.com tudi ti!

Ona-on.com ima prednost pred drugimi portali.

Zanimivo je, kako dejstvo, da nekaj plačaš, poviša verjetnost, da so na portalu resni, normalni, primerni in zreli ljudje.

Moje izkušnje kažejo, da je na neplačljivih portalih več preprosto povedano ‘škart robe’. Kopica poročenih varalic, različnih čudakov itd. – če te nič ne stane in si lahko anonimen, pač lahko počneš karkoli.

Za ona-on sem se tako odločila namerno, ko se mi je zdelo, da imam dovolj različnih tantadrujev in polizdelkov. Plačala sem članarino, tako kot so jo tudi vsi ogledani moški.

Zanimivo je, kako dejstvo, da nekaj plačaš, poviša verjetnost, da so na portalu resni, normalni, primerni in zreli ljudje. Odstotek nakladačev in nategunov je bil tako praktično zanemarljiv, sem pa spoznala veliko primernih, izobraženih, komunikativnih, normalnih moških, s katerimi smo si bili vsaj zanimivi, če že iskrice niso preskočile.

Poišči ljubezen na ona-on.com tudi ti!

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Starost.

Zanimivo se mi zdi tudi, da se ponudba okoli tridesetega leta in okoli štiridesetega leta starosti močno razlikuje. V prvi skupini je veliko več moških, ki niso prepričani, bi morda samo poskusili, si želijo samo spolnosti, se še iščejo itd., medtem ko so slednji vse to že razčistili s seboj.

Največkrat so sicer ločenci, ki imajo od prej že otroke, toda iskanja se lotijo resneje. Morda tudi, ker so bili prvič razočarani in si želijo, da bi jim v drugo uspelo. Veliko bolj se trudijo, bolj prilagodljivi so, večji kavalirji, zreli, večinoma so v karieri že nekaj dosegli, predvsem pa so veliko hitreje pripravljeni postaviti karte na mizo, saj si tudi sami zares želijo odnosa.

V današnjem hitrem tempu spletni način spoznavanja vsekakor priporočam, posebej na ona-on.

In pod črto?

V današnjem hitrem tempu spletni način spoznavanja vsekakor priporočam, posebej na ona-on. Velja namreč, kot sva se prej pogosto pogovarjali s prijateljico, da so vsi normalni in primerni moški vsepovsod okrog, toda večinoma le hodijo v službe in športajo s prijatelji, kar zelo oklesti možnosti, da jih spoznaš.

Tudi s skoraj že možem si včasih poveva, da ni šans, da bi se srečala kjerkoli drugje, saj delava na povsem različnih področjih in nimava istih hobijev. Je bilo torej naključje, da sva se spoznala? Verjetno že, toda ona-on je bil ključen pri tem, da sva se.

Mateja

Poišči ljubezen na ona-on.com tudi ti!

Ni komentarjev

Odgovori