shutterstock_165394124

Na spletno anketo, izvedeno z 1ka.si, je v celoti odgovorilo 1.480 samo respondentov, od tega 56 % moških (ženske, 44 %), 81 % vseh anketiranih je bilo samskih. Zbiranje podatkov je potekalo od 24. 4. 15 do 7. 5. 15.

 

Ključne ugotovitve:

1. Pri spoznavanju v živo so moški, predvsem po mnenju deklet, premalo pogumni. Strah pred zavrnitvijo, ki po nepotrebnem odvrača od pristopanja do nasprotnega spola, večina pripisuje nizki samopodobi.

2. Pravi čas za prvi klic po obetavnem srečanju, kjer fant dobi njeno številko, je naslednji dan. Vedrina, nasmejanost in kanček skrivnostnosti je zmagovit recept za prvi zmenek.

3. Okoli 15.000 parov na ona-on.com od ustanovitve do danes. Glavna prednost ona-on.com je največja izbira resnih samskih na enem mestu ~ 80% podpora verificiranim profilom (preverjena identiteta, avtentična fotka in članstvo), ki onemogoča lažne profile in neresne uporabnike.

4. V Sloveniji že okoli 20% vseh parov nastane s pomočjo spletnih zmenkov (vsak peti par, v ZDA npr. vsak deseti par). Spletni iskalci ljubezni so bolj resni v svojih namerah in precej hitreje smuknejo v zakonski stan ali resno zvezo kot pari, ki se spoznajo kako drugače.

5. Za samske ženske, ki iščejo resnega partnerja, je splet postal osrednji kanal spoznavanja, saj skoraj 30% trenutno vezanih žensk navaja, da so svoje moške našle na spletu.

Vse rezultate in podrobnosti si lahko ogledate TULE (pdf). 

Dobimo se na ona-on.com!
Več kot 160.000 nas je že! Dobimo se na ona-on.com.

Ni komentarjev

Odgovori