Kako preživeti valentinovo?

Valentinovo je praznik ljubezni, ki jo lahko izraziš do sebe in do drugih ljudi, ki so ti pomembni. Nenazadnje moramo najprej imeti radi sebe – torej lahko ta dan brez slabe vesti razvajaš sebe.

Valentinovo je lahko izziv za samske, nikakor pa ne sme biti razlog za žalost ali osamljenost. Obstaja cela vrsta predlogov, kaj lahko na ta dan počneš.

Nasveti za prijetno valentinovo

1. Razvajaj se: Valentinovo je odlična priložnost, da se razvajaš in neguješ sam/a sebe. Pojdi na masažo, kupi si svojo najljubšo hrano ali se preprosto razvajaj s čim, kar te osrečuje. Lahko si ogledaš svoj najljubši film ali serijo ali prebereš svojo najljubšo knjigo. Lahko si narediš seznam stvari, ki jih imaš rad/a pri sebi in se pohvališ za svoje dosežke.

2. Druži se s prijatelji: Praznovanje valentinovega s prijatelji lahko ustvari čudovit dan. Dogovori se za srečanje s svojimi najbližjimi in skupaj preživite kakovosten čas. Pojdi na sprehod, kavo, večerjo ali zabavo. Organiziraj piknik, filmski večer ali kakšno drugo družabno dejavnost s svojimi najbližjimi.

3. Prostovoljstvo: Če se počutiš osamljeno, je prostovoljstvo odličen način za preživljanje valentinovega. Vključi se v kakšno prostovoljno akcijo ali dobrodelno organizacijo. Pomagaj tistim, ki potrebujejo pomoč, in s tem boš naredil/a nekaj dobrega za skupnost.

4. Spletno spoznavanje: Če iščeš ljubezen, lahko valentinovo izkoristiš za prijetne klepete na ona-on.com. Kdo ve, morda pa te tam čaka sorodna duša.

 

5. Sproščanje ob hobijih: Ukvarjanje s svojimi hobiji in strastmi je lahko čudovit način za preživljanje valentinovega. Morda spoznaš nekoga, ki ima enake interese.

6. Razmisli o svojih željah: Valentinovo lahko izkoristiš za razmislek o svojih željah in pričakovanjih v ljubezenskem odnosu. Razmisli o tem, kaj iščeš pri partnerju in kaj si pripravljen/a dati v odnosu.

7. Romantična večerja s seboj: Zakaj ne bi pripravil/a čudovite romantične večerje zase? Naredi si najljubšo jed, prižgi sveče in uživaj v večeru.

8. Šport in rekreacija: Aktivnosti na prostem ali športne dejavnosti so odličen način za samske, da preživijo valentinovo in hkrati ohranjajo telesno kondicijo.

Pomembno je razumeti, da valentinovo ni nujno samo za pare, ampak je lahko priložnost za negovanje ljubezni do sebe ter skrbi za svoje čustveno in fizično dobro počutje.

Če želiš spoznati ljubezen, bodi odprt/a za nove priložnosti, vključno s spletnimi aplikacijami za zmenke, dogodki in dejavnostmi. Ne obupaj, ljubezen se lahko zgodi kadarkoli.

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori