Kje iskati simpatijo za zmenek in resno zvezo?

Ko gre za iskanje novega partnerja, mnogi prehitro obupajo. Večkrat poskušajo, iščejo in brskajo, spoznavajo in se družijo – a na koncu ni nič iz tega.

Prostor iskanja partnerja je večinoma odvisen od tega, kaj si želiš, kakšen človek si, kaj te zanima, kakšni ljudje so ti všeč in kaj bi rad/a z njimi počel/a.

Ja, verjetno si zadnje čase spoznaval/a predvsem ljudi, ki ti ne ustrezajo. Najbrž je bilo to le naključje, čas ni bil pravi ali pa si prehitro obupal/a, ker se ti s tem pač ni dalo ukvarjati.

Povsem razumljivo, še posebej za nepotrpežljive. Komu se še da ubadati s pretirano samozavestnimi (beri: finimi, high, oholimi, važnimi, napihnjenimi …) ljudmi v nočnih lokalih, ki jim je mar samo za to, kako bodo izgledali. Osebnost – kaj je to?

Dobro, so izjeme, ampak v mislih imamo predvsem določene lokale, kjer se vse vrti po načelu izborov misic in mistrov. Včasih se po nesreči tam znajdejo kakšni, ki ne sodijo v to kategorijo, ampak en obisk v takšnem klubu je dovolj, da te vse mine. In nastopi obup ter vprašanje: Kje za vraga lahko spoznam nekoga za resno zvezo?

Saj veš: “Sreča je kot metulj: če ga loviš, ga ne boš nikoli ujel. Ko se boš umiril, bo sam sedel nate.”

Predvsem naj ti bo jasno, da se po navadi “prisilno” iskanje ne obnese. Res pa je, da če ne boš kupil/a srečke, ne moreš upati na dobitek. V prevodu: Če ne boš šel/a v družbo, ne boš našel/a nikogar. Zato ni prav nič narobe, če usodo vzameš v svoje roke in iščeš simpatijo za zmenek in resno zvezo.

Dobro izhodišče, kjer je veliko ponudbe in povpraševanja na enem mestu je na internetu, zato je vredno preizkusiti spoznavni portal ona-on.com.

Koga in kje?

Partnerja lahko začneš iskati v svoji bližini (saj veš: kar je odkrito, je najbolj skrito):

 • simpatično sosedo ali soseda,
 • nekoga, ki je zaposlen denimo v trgovini v tvoji soseski,
 • nekoga, ki pogosto sprehaja svojega psa mimo tvojega okna,
 • družinski prijatelj / prijateljica,
 • bratov / sestrin prijatelj / prijateljica,
 • sošolec / sošolka,
 • kolega / kolegica,
 • sodelavec / sodelavka (tukaj je vredno pripisati opozorilo, saj bi utegnile nastati težave tudi v poslovni sferi, če v zasebni sferi ne bi šlo vse kot po maslu),
  Vir: Shutterstock
  Vir: Shutterstock
 • (nekdanji) poslovni partner oziroma stranka,
 • “somučenik” / “somučenica” v telovadnici, kjer se rekreiraš – ne glede na to, za kateri šport gre,
 • član(ica) kluba, krožka, delavnice …, kjer preživljaš svoj prosti čas (če ničesar takšnega ne počneš, si kaj umisli),
 • širši krog prijateljev (gotovo ima kdo od tvojih prijateljev, znancev in kolegov širši krog znancev, ki jih lahko privede v “tvoj” krog),
 • internet (npr. ona-on.com),
 • kulturno-družabne prireditve,
 • čakalnice (avtobusna postaja …),
 • prevozna sredstva (vlak, medkrajevni avtobusi …),
 • knjižnica (zdaj, ko se intenzivno pripravljaš na izpite, se lahko greš učit v knjižnico – NUK je menda znan po tem, da se tam “učijo” še marsikaj drugega, ne samo snov iz knjig),
 • pogojno nočni lokali (pogojno zaradi na začetku navedenih razlogov), prej predlagamo večerne lokalčke v mestnem jedru, recimo tiste na “plaži” oziroma ob promenadi pri Ljubljanici,

Spoznavni dogodki za samske

Kateri “prostor” boš za spoznavanje izbral/a, je precej odvisno od tvoje osebnosti. Če si zgovoren in odprt človek, potem ti ne bo problem na ulici ogovoriti mimoidočega. A ker vemo, da se to redko kdaj zgodi, za vse samske in spoznavanja želje organiziramo številne spoznavne dogodke v živo. Preveri, kaj pripravljamo!

Preveri spoznavne dogodke v živo!

Po njo ali njega na internet

Če pa si med bolj sramežljivimi, potem ti priporočamo, da preizkusiš ona-on.com – portal ti omogoča določeno stopnjo varnosti pred zavrnitvijo (saj tega se vsi pravzaprav najbolj bojimo, kajne? 🙂 ), poenostavljeno komunikacijo z več kot 160.000 uporabniki in še in še.

Preizkusi ona-on.com!

Veliko ljudi da (pre)več na videz

Sicer zagovarjamo, da bi morala biti pomembnejša notranjost, ampak dejstvo je, da ob prvem snidenju osebnosti drugega človeka ne poznamo in je zato v ospredju fizična privlačnost.

Zato predlagamo, da se urediš (pa ne zaradi tvojega morebitnega novega partnerja, ampak zaradi sebe – da se ne boš sam/a sebe naveličal/a), da obnoviš svoj imidž, privošči si masažo za sprostitev, karkoli pač že, da se boš v svoji koži počutil/a odlično in samozavestno. Veselo na delo!

Na spletu stvari delujejo malce drugače: Seveda je pomemben videz, saj naprej pogledaš fotko osebe, ki te je pritegnila, a kljub temu je tukaj pomembno tudi kakšne interese in hobije ima ta oseba – saj običajno želimo partnerja, s katerim bi delili svoje interese.

Kjerkoli že iščeš partnerja, pa velja, da se moraš najprej ti dobro počutiti v svoji koži. Saj veš, samozavestni ljudje pritegnejo 🙂

Ni komentarjev