Kako na spletu najti nekoga za druženje?

Nekaj nasvetov, da boš lažje našel/a nekoga za druženje ali morda (pozneje) še kaj več.

Dovolj imaš samevanja, zato bi rad/a našel/a nekoga, ki bi izpopolnil tvoje življenje. Pogum velja, zdaj je pravi čas za spoznavanje prek spleta! Za to je potrebno vložiti nekaj truda, časa in discipline. Če še nisi, se najprej registriraš na portal ona-on.com, nato pa ti bodo pot do cilja olajšali spodnji napotki.

Izbiraj pametno.

Vzemi se v roke in ne pusti, da namesto možganov delujejo hormoni. Izbiraj na podlagi kriterijev, ki si jih vzpostavil/a v manj “stresnih” situacijah, torej takrat, ko si lahko dejansko razmišljal/a.

Četudi tradicija zahteva, da morajo prvi korak narediti moški, bo spoznavanje učinkovito tudi, če vajeti prevzame ženska.

Vsi razvrščamo stvari po prednostnih kriterijih, in če boš osnoval/a nekakšen seznam, ti lahko to pomaga pri osredotočanju na dejanska pričakovanja, ne pa na bežne afere, ki ti samo kradejo dragoceni čas.

Povečaj število ljudi, ki bi lahko prišli v poštev.

Najprej si moraš vzeti čas in spoznati čim več ljudi, da lahko potem izmed njih izbereš “tapravo” ali “tapravega”. Na ona-on.com lahko to narediš od doma, kar v trenutni situaciji pride zelo prav. 🙂

Povečanje kroga poznanstev bo vsekakor popestrilo tvoje življenje, četudi se nekaj izmed teh zmenkov izjalovi. S tem boš privabil/a tudi druge morebitne partnerje ali partnerke, saj, kot vemo, nihče ne mara iti v restavracijo, pred katero so parkirni prostori prazni.

Izbiraj samo med tistimi, ki te hočejo.

Enostranska ljubezenska čustva so mazohistična. Poišči nekoga, čigar kriterije in fantazije boš izpolnjeval/a prav ti. Vendar pa ne poskušaj ustrezati njegovim oz. njenim željam, ampak bodi to, kar si.

Najverjetneje je že vsak slišal mit o tem, kako ljubezni ne moremo kar prisiliti, da nam pade v naročje, in o tem, kako bo prišla sama, in to takrat, ko jo bomo najmanj pričakovali. Žal to ne velja vedno, za želene stvari se moramo tudi malce potruditi.


Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori