Kako najti partnerja?

Kako najti partnerja? Načinov je ogromno in prvi nasvet je, da preizkusiš prav vse. A morda je daleč najbolj enostaven način iskanja partnerja - internet.

Razmišljaš o tem, da bi si ustvaril/a srečno družinsko gnezdece ali da bi vsaj pokrpal/a slabe ljubezenske izkušnje? Mogoče pa iščeš le kakšno posebno, tvoji osebnosti prilegajočo se osebo? Zato si sklenil/a: Naj bo konec moje samote!

Za takojšnje romantično druženje v dvoje ti kljub trdni odločitvi zmanjkuje prostega časa, volje in poguma, predvsem pa – kar je najbolj pomembno – trenutno ne poznaš prav nikogar, ki bi bil vreden tvoje “neposredne” bližine. In se sprašuješ: Kako najti partnerja?

Kako najti partnerja: Internet je dobra možnost

Nove tehnologije že nekaj let močno in pozitivno vplivajo na naše navezovanje ljubezenskih ali vsaj prijateljskih odnosov. Predvsem mobilni telefon in internet s svojimi številnimi uporabnikom prijaznimi storitvami (klepet, elektronska pošta, spletni portali za spoznavanje ljudi) omogočata ljudem lažje, predvsem pa diskretno zbliževanje.

kako-najti-partnerja-ona-on-zmenki1

Normalno je, da se “online” razmerja razlikujejo od tistih “klasičnih”. Pri živem, tridimenzionalnem dvorjenju, če ga pač tako imenujemo, je bil namreč v dolgih stoletjih najbolj pomemben predvsem vizualen stik, prepleten s številnimi pravili, ki so bila v posameznem obdobju v veljavi.

V internetnem zapeljevanju je zadeva podobna, a ni enaka. Tukaj si naprej ogledamo fotografijo in nato dvorimo z zapisano besedo in potem s svojo osebnostjo.

Nekaj nasvetov za iskanje partnerja na internetu

Različnih spletnih portalov za spoznavanje ljudi je v brezpotjih in globinah interneta zares veliko. Največ jih je seveda takšnih, kjer potrebuješ znanje tujega jezika (največkrat je to v spletu že skorajda univerzalni – angleški).

Če pa hočeš spoznati deklico ali fanta iz domačih logov, potem imaš največ možnosti, če se prijaviš na največji slovenski in najbolj obiskan za spletne zasebne stike portal ona-on.com.

Preizkusi ona-on.com brezplačno!

Čeprav je registracija na ljubezenski servis tehnično povsem nezapletena reč, smo kljub temu zate zbrali nekaj kratkih nasvetov, kako začeti in nadaljevati spletne zasebne stike.

  • Če hočeš resno zvezo ali pa vsaj čim prej v veselem pričakovanju oditi na zmenek, ne laži pri svojem predstavitvenem opisu. Se boš ob morebitni laži ob podatku, koliko let imaš, mogoče pomladil/a s pomočjo eliksirja mladosti, ko bo prišel grenak trenutek resnice (povabilo na kavo)?
kako-najti-partnerja-ona-on-zmenki2
Svoj profil dopolni z dobro fotografijo.
  • Pametno si se odločil/a, da boš ob lastnem opisu objavil/a tudi svojo fotografijo. Statistika namreč dokazuje, da tisti s fotografijami dobijo več ponudb. Rotim pa te, obvezno izberi fotografijo, na kateri si simpatičen/a. Poglej kakšna fotografija je dobra fotografija.
  • Ob vprašanju o hobijih in interesih si ne izmišljuj. Ne napihuj svojega seznama konjičkov – nihče te ne bo krivil, če doma rad/a gledaš TV in ob obvezni službi ne počneš nič drugega. Zavedaj se, da na drugi strani računalnika iščeš človeka, ki te mora sprejeti, ne spremeniti.
  • Napisal/a si, da najbolj uživaš, ko s prijatelji krožite od lokala do lokala ter primerjate kakovost piva? Zanimivo, mogoče pa se vate zaljubi kronična alkoholičarka? Zresni se, potrudi se in o sebi napiši nekaj pozitivnega.

kako-najti-partnerja-ona-on-zmenki3

  • Tvoj predstavitveni opis je poln slovničnih napak. Se ne bi malo potrudil/a ali mogoče koga prosil/a za pomoč pri svoji predstavitvi? Tudi kasneje, pri dopisovanju, se zavedaj: tvoje napisane besede – to si ti.
  • Z morebitno punco si dopisujeta že nekaj časa. Všeč ti je, osvajaš jo. Vendar si pozabil na njen rojstni dan. Katastrofa. Enako se ti lahko zgodi, če ji ne boš poslal voščilnice za valentinovo ali za božič.

Vložil/a si svoj trud. Tvoj spletni profil je duhovit, simpatičen in poln optimizma. Napisan je tako, da je v njem tudi še ravno prav ščepca skrivnostnosti, ki bo razpihal radovednost tistega, ki mu je sporočilo namenjeno. Na dobri poti si …

In najpomembnejše:

Nikogar ne vleci za nos. Bodi pošten/a tako do nje / njega kot do sebe. Povej ji / mu, da vajino dopisovanje nima prihodnosti. Verjemi, ne bo ti zameril/a. Nima časa. Kajti sedaj že piše novo sporočilo. Polno ljubezni, polno upanja …


Vsi nasveti, kako svoj profil izboljšati, da prideš do čim več zmenkov:

Preveri tudi priročnike za čim boljše spletno zmenkarjenje:

Ni komentarjev