Le prijatelja – Je za resno vezo še možnost?

Je zaljubljenost obojestranska? Kako se prepričati?

ona-on-zmenki-prijatelja

Kako že iz obnašanja razbrati, ali do tebe čuti kaj več? Je druženje le prijateljsko ali obstaja tudi možnost, da se razvije kaj več? Obstajajo precej jasni znaki, ki nakazujejo na to, kam se vajino prijateljevanje razvija. Jih znaš razbrati?

Ko sta skupaj, ne kaže znakov pozitivne nervoze.

Kjer ni napetosti, ni romantike. Če bi bil/a za resnejšo zvezo, bi jo/ga zanimala vsaka tvoja beseda. Nenehno bi se spraševal/a, ali ti je všeč. To nervozo pa se zlahka opazi. Če je ni, sta prijatelja in nič več.

prijateljstvo romanca

Ne smeji se tvojim šalam.

Lahko, da ji/mu sicer le manjka smisel za humor, vendar po navadi je tako: če nam je nekdo všeč, se bomo potrudili, da mu bo v naši družbi lepo. Če pove neko brezvezno šalo, se bomo smejali, da mu ne bo nerodno.

Omenja druge simpatije.

Če pogovor nanese na druge simpatije ali bivše partnerje, bo s tem poskušal/a odvrniti pozornost od sebe. Največji alarm pa je, če ti ponuja svojo prijateljico / prijatelja

Tvoje želje presliši.

So vsi namigi kaj ti je všeč, kam želiš iti preslišani? So bili tvoji znaki, da se ti zdi obisk in sprehod po določenem parku neskončno romantičen neuslišani. Potem romantike med vama najverjetneje ni.

Naziva vas s “stari” / “stara”.

Ej, stari, a si slišal, kaj se je zgodilo Juretu?” Ups. Več kot jasen znak prijateljstva..

ona-on-zmenki-prijatelja

Na javnih krajih drži distanco.

Pač noče, da vaju kdo zamenja za par.

Prosi za uslugo. Večkrat.

Tudi to je lahko znak, da sta na (dobri) prijateljski poti. Zaupata si toliko, da se lahko prsita za usluge. Vendar tukaj manjka tista romantika, kajne?

Na “zmenek” pripelje še tretjo osebo.

Saj posebna razlaga ni potrebna, kajne? Da zmanjša pritisk nase in da vse skupaj deluje bolj družabno je pač zraven še ena oseba. Še huje: medtem ko v lokalu čaka nate flirta z drugimi.

Noče se te dotakniti.

Po navadi, če nam je oseba všeč, jo “po nesreči” oplazimo z roko medtem, ko se stegnemo po sladkor za v čaj. Če teh, na videz nedolžnih kretenj ni, kemije med vama prav tako ni.

Ni komentarjev

Odgovori