Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Anketa Moja zgodba (#zgodbezneta), ki jo je izvedel največji slovenski spoznavni servis ona-on.com, razkriva, da se na spletu spoznava 49 % samskih. Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Zgodba:

Prva sem mu sporočilo poslala jaz. On je kar hitro in simpatično odpisal. Prijetno sva klepetala, oz. si dopisovala. Nekako je bilo čutiti, da sva drug drugemu zanimiva, zato sva se kar hitro odločila za prvi zmenek v živo. Prvi mogoče še ne, ampak drugi objem je že kazal znake, da bo pot še zanimiva. In tako je tudi še danes, po devetih mesecih.

Vsak dan počasi sva spoznavala drug drugega, odkrivala najin svet, se veselila skupnih trenutkov in kmalu ugotovila, da se je med nama rodila ljubezen. Večkrat mu povem, da če bi ga delali po mojih navodilih, željah in okusu, ne bi bil tako popoln, kot je.

Oba imava za sabo svojo zgodbo, vsak svoje sončke, a sva sedaj skupaj oz. vsi skupaj dokaz, da lahko ponovno doživiš pravo ljubezen. Sedaj še bolj trdno in bolj doživeto, saj je najbolj pomembno, da ljubiš in da si ljubljen.

Hvala vam, da ste bili “vzrok” najine ljubezni, saj brez vas verjetno nikoli ne bi stopila drug pred drugega.“

Zakaj nam je zgodba všeč?

Ljubezen je vedno lepa, sploh, ko se vse izteče točno tako, kot si želiš. Paru želimo vso srečo in veliko ljubezni.

 

Preberi več zgodb z neta TUKAJ.

Ni komentarjev

Odgovori