Pomagam soustvariti ČAROBNI DAN kot iz sanj

Sanjata o popolni poroki? S skrbnim načrtovanjem, kreativnimi idejami in profesionalno izvedbo dogodka vama jih pomagam uresničiti.

Satin Papež je načrtovalka porok, ki z ona-on sodeluje pri projektu Sanjska poroka 2023

Ljubezen povezuje, nas navdušuje in navdihuje. Barva življenje in osrečuje. Mnogi jo še vedno želijo oviti s poročno pentljo. Lepo je, če je poročni obred čarobna zgodba, ki bo poročencema ostala v spominu za vedno. Tudi iz nje bosta srkala energijo na nadaljnji skupni poti.

In če je poročni obred vtkan v izjemen širši dogodek, je poroka popolna.

O Satin

Moje ime je SATIN PAPEŽ. Sem diplomantka tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, z več kot 7 leti izkušenj na področju organizacije dogodkov. Na pot načrtovanja porok me je pripeljala želja po organizaciji lepih, romantičnih dogodkov. Pri vsaki taki zgodbi so moja osnovna vodila profesionalnost, pristnost, kreativnost in empatičnost.

Kot načrtovalka porok poskrbim, da se ženin in nevesta popolnoma prepustita poroki – enemu od najpomembnejših dogodkov v življenju.

Satin, razloži nam, kako deluješ?

Ljubezensko zgodbo para vpletem v rdečo nit poročnega dne. Pozorna sem na vse podrobnosti in malenkosti ter iščem inovativne načine za dekoracijo ali pa se držim klasičnih običajev, kot si par želi.

Z veseljem paru pomagam spisati tako zgodbo. Izdelam scenarij za celotni dogodek in vanj vključim preizkušeno dobre poročne ponudnike in ostale soustvarjalce programa.

Kaj ponudiš paru? Nam lahko predstaviš pakete načrtovanja?

Glede na želje para in ideje soustvarim poroko, ki bo za vedno ostala v spominu. Nudim tri poročno-načrtovalske pakete.

  • PRAVLJIČNI PAKET (popolna organizacija poroke)

Ko bodoča mladoporočenca ne vesta, kje in kako začeti, ali ko preprosto nimata časa …, sem tukaj jaz. Z njima grem skozi celotno poročno načrtovalno pot. Prihranim ogromno stresa, telefonskih klicev, e-sporočil, tekanja po trgovinah, brskanja po spletnih straneh in usklajevanj med ponudniki. Paket vsebuje vse – od ideje do izvedbe (s koordinacijo poroke).

  • ČAROBNI PAKET (delna organizacija poroke)

Ko bodoča mladoporočenca že imata sklenjene dogovore z nekaj ponudniki (npr. dekoracija, lokacija …), vendar se je na neki točki ustavilo in ne vesta, kako naprej …, sem tukaj jaz. Skupaj pregledamo, kaj sta se že dogovorila, in ustvarimo načrt za nadaljnje korake. Paket vsebuje delno organizacijo in koordinacijo poroke.

  • BLEŠČIČNI PAKET (koordinacija poroke)

Ko imata ​celotno poroko že splanirano, vendar ne želita z organizacijo na dan poroke obremenjevati svojih bližnjih …, sem tukaj jaz. Poskrbim, da dan poteka popolno in brez skrbi za vse udeležence.

Ne vesta, kateri paket izbrati? Kontaktirajta me in skupaj bomo izbrali najbolj popoln paket za vaju. Za podrobnosti o paketih mi pišite na info@satinpapez.si ali obiščite spletno stran www.satinpapez.si.

MNENJA

Verjamem, da je zelo težko po prebranem članku ter slikah in vsebini na spletni strani ugotoviti, ali vama moje delo ustreza, saj je osebno energijo in delo poročne načrtovalke zelo težko prikazati prek spleta. Zato vaju vabim na brezplačen Online klic, kjer se na hitro spoznamo in mi zaupata svoje želje, jaz pa vama predstavim način sodelovanja.

Po uvodnem snidenju in pogovoru z bodočima mladoporočencema pripravim predlog in skupaj izberemo tisto, kar si želita. Bo to boho, vintage ali eleganten poročni stil? Zaupajta mi svoje želje, sanje in idejo o vajini poroki in skupaj bomo soustvarili čarobne trenutke.

Naj vaju harmonija čustev povabi na praznovanje skupnega življenja.  

Spletna stran: WWW.SATINPAPEZ.SI

E-naslov: info@satinpapez.si

Instagram: @satinpapez_weddings

Ni komentarjev

Odgovori