Spletni zmenki v 2021: Kaj nam prinaša novo leto?

Zmenki in zasebni stiki - kaj je zapustilo leto 2020 in kaj nas čaka v 2021? Se je iskanje simpatij in zmenkarjenje povsem spremenilo?

Zmenki – kaj nas čaka? Leto 2020 je bilo, milo rečeno, polno izzivov. Še posebej na področju spoznavanja potencialnih ljubezenskih simpatij. Kako za vraga naj spoznam nekoga, s katerim bi delila intimo, če ga ne morem videti v živo?

Socialno distanciranje je pri zmenkih naredilo svoje, spoznavanja željni pa so se morali znajti drugače. Epidemija nam je vsekakor dala čas za premislek, kaj si želimo od svojih odnosov. In to je velika prednost čudnega leta 2020.

Ker smo z epidemijo pridobili vedno pogrešani čas, so se samski lani začeli več posluževati spletnih zmenkov. Kar dokazujejo tudi letne statistike uporabe spoznavnega servisa ona-on.com. A ne le to.

Kako je leto 2020 spremenilo zmenke in kaj nas čaka v 2021?

Nič več igric, dovolj je bilo. Zdaj je čas za prave partnerje in prave, resne zveze. Leto 2020 nas je naučilo, da nimamo časa, ki bi ga izgubljali v napačnih zvezah z napačnim partnerjem, ki več kot očitno ni pravi za nas.

Številne raziskave kažejo, da skoraj polovica vseh samskih, ki išče na spletnih spoznavnih servisih, zdaj išče resne zveze. Razlog za to je seveda epidemija, ki je prinesla socialno distanco, zapiranje med štiri stene in osamljenost, še posebej med samskimi.

Samski so zdaj postali bolj odločni. Ker jim je čas postal dragocenejši, bodo potencialnim simpatijam takoj povedali, česa si želijo in kaj je v odnosu za njih absolutni no go. Brez ovinkarjenja.

Hitri zmenki? Ne, hvala.

Ker si samski želijo manj nerelevantnih, kratkih zvez, ampak stremijo k oblikovanju resne, dolgotrajne partnerske zveze, so postali priljubljeni t.i. počasni zmenki. Zdaj si iskalci pravega partnerja vzamejo čas, da svojo simpatijo spoznajo in bolj investirajo v oblikovanje poglobljenega odnosa, preden se spustijo v fizični odnos. Tudi prek spleta, na daljavo.

Zelo uporabno orodje za vzpostavljanje poglobljenih odnosov že prek spletnih zmenkov, so Avdio Video zmenki, ki so jih razvili na ona-on.com. V resnici zelo enostavni za uporabo (rabiš le pametni telefon in članarino ter seveda simpatijo, za katero ti gori srce) so odličen pripomoček, da preveriš, če je simpatija obojestranska. Pa še varni so (kihanje in kašljanje ne prideta do tebe).

Še ena sprememba je zaznamovala leto 2020: Samski sicer nimajo nič proti oblikovanju zveze na daljavo, ampak precej raje iščejo simpatije v svoji bližini. Preprosto je enostavnejše in možno oditi na zmenek z osebo, s katero živita v isti občini. Še posebej v času protikoronskih ukrepov.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori