Zmenki v času epidemije – kako med štirimi stenami spoznati nove ljudi?

Zmenki so v času omejitev druženja še bolj pomembni, saj nam spoznavanje novih ljudi in bližina sočloveka (četudi ne fizična) pomaga prebroditi to negotovo obdobje.

Zmenki

Koronavirus je naša nova realnost, ki korenito spreminja naše navade, socializacijo in druženje. Tudi zmenki niso izjema! Pa se res moramo v časih korone popolnoma izolirati in ne hoditi na zmenke?

Lahko najdemo zadovoljive alternative zmenkom v živo, ki ne predstavljajo nevarnosti okužbe in spoštujejo tudi ukrepe, ki so trenutno v veljavi? Kje v teh časih sploh iskati družbo in tako poskrbeti za zdravo dozo brezkontaktnega druženja?

Pravi prostor za zmenke je splet

Sprijazni se – zdaj pač ni čas za zmenke v živo. Poleg vseh pritiskov, ki spremljajo spoznavanje potencialnih simpatij (strah pred zavrnitvijo), si pač nočemo še nakopati skrbi, da se bomo na zmenku okužili s Covid-19. In po možnosti okužbo prenesli še na svoje najbližje.

Zato kavarne, restavracije in nočne klube začasno zamenjaj za splet. Obrni se na socialna omrežja, forume in spoznavne portale oz. aplikacije. Za samske, ki iščejo resno zvezo, je najbolj primeren spoznavni servis ona-on.com.

Od začetka epidemije v marcu 2020 pa do oktobra 2020 je ona-on.com v slovo pomahalo kar 970 parov!

Po izsledkih raziskave Valicon (januar 2020) namreč samski v Sloveniji menijo, da je ona-on.com med spoznavnimi servisi najbolj izrazito usmerjen v resne zveze in je pri izpolnjevanju tega poslanstva tudi najbolj uspešen. Na ona-on.com se je v 19 letih delovanja spoznalo več kot 25.000 parov.

Spletni zmenki – kako se jih lotiti?

Ker iščeš resno zvezo, si boš za začetek ustvaril/a profil na ona-on.com. Po registraciji pa se tvoje popotovanje začne! Najprej izpolni in izpili svoj profil, naloži najbolj luštne fotke, nato pa preveri potencialne simpatije, ki ti jih servis ponudi.

Zmenki

S tistimi najbolj zanimivimi prični sproščeni pogovor. Verjamem, da bosta teme za pogovor hitro našla, dobro izhodišče za pričetek pogovora pa je komentiranje fotografije ali nečesa drugega na profilu ter navezovanje na skupne interese.

Ko si bosta s simpatijo izmenjala nekaj sporočil in ugotovila, da sta si zanimiva, se lahko slišita in nato tudi vidita prek ona-on aplikacije in sicer na Avdio Video zmenku.

Avdio Video zmenki so novost, ki ti omogočajo varno in bolj pristno komunikacijo s simpatijo. Ker avdio klic in video pogovor potekata prek ona-on, ne rabiš osebi na drugi strani izdati telefonske številke.

Še posebej pa so Avdio Video zmenki varni, ker lahko greš na virtualni zmenek, in si ob tem popolnoma zaščiten/a pred okužbo s koronavirusom. Hkrati se družiš in poskrbiš, da dobiš dozo socialne interakcije, ki je sicer zaradi omejitev fizičnih druženj okrnjena.

Zmenki med epidemijo – česa ne početi?

Medtem, ko spoznavanje še poteka virtualno, razumi, če simpatija tvoje povabilo na zmenek zavrne zaradi zaščite svojega in tvojega zdravja. Uberi srednjo pot – simpatiji daj vedeti, da se želiš dobiti, a da je bolje na zmenek v živo počakati, dokler ne bo epidemiološko varno.

Čeprav je morda težko, naj fizični zmenki v živo za nekaj časa odpadejo. Svoje zmenke prestavita na čas, ko se bodo razmere izboljšale in se bodo ukrepi odpravili. Do takrat stike vzdržujta s pomočjo spletnih pogovorov in video zmenkov.

Kako epidemija spreminja zmenke?

Po skoraj letu dni, odkar je korona prišla v naša življenja, je že dokaj jasno, kako se zmenki spreminjajo.

Zmenki

Številne raziskave pravijo, da si samski zdaj bolj želijo resnega partnerja, kot partnerja za eno noč, kar se pozna tudi pri uporabi spletnih zmenkov. Zdaj so pogovori bolj poglobljeni, k temu prispeva tudi čas, ki ga imamo zdaj več in omejitev dobivanja, kar spoznavanje prek spleta dodatno podaljša.

Zdaj je torej čas, da s pomočjo spletnega dopisovanja in virtualnih Avdio Video zmenkov svojo simpatijo dodobra spoznaš. Z veseljem pričakuj obdobje, ko bo konec epidemije – saj veš, tudi epidemiji španske gripe pred 100 leti je sledilo obdobje divjih 20. let, ko so ljudje uživali v druženjih veliko bolj kot kadarkoli prej. ;D

Ni komentarjev

Odgovori