Urška Majdič ~ Splet pomaga pri prvih stikih!

Urška Majdič UMA – glasbenica. Opisali bi jo lahko kot nadvse simpatično, nežno in iskreno. Urška pravi:

»Ko delaš na tem, da si boljša verzija sebe, začneš izžarevat posebno energijo, ki deluje kot signal za tistega ali tisto, pravo osebo«.

Pred kratkim ste izdali album z naslovom “Neskončni album Duša” za katerega pravite, da je »neskončen«. Zakaj?

Neskončnost energije, ki je izražena v glasbi in sporočilih. Album se začne in konča z napevom brez zaključka. Nadaljuje se s skladbami, ki se ne omejujejo z žanrom in je vse skupaj kot dinamično popotovanje. Popotniki pa lahko v njem uživajo, če so nanj pripravljeni. Sporočila so namreč razmišljanja o frekvencah, o življenju in smrti, ljubezni in notranjem svetu. Rojeno iz žalosti, a obrnjeno k sami pozitivi, svetlobi. Ena sama ljubezen.

Ste tudi soavtorica glasbe. Koliko časa je album nastajal in kako to, da ste ga izdali na USB ključku? Ste s tem želeli kaj sporočiti ali ste šli v toku z »modernostjo«?

Oboje. V prvi vrsti gre za simboliko – USB ključ je v obliki ključka, brez zaključka. 🙂 Ta odklepa do dušne frekvence. Vsi se preveč zapiramo, ker se nimamo časa ali pa se bojimo poglabljat … In s tem zanemarjamo notranjo kulturo. Posledica je svet (naš in zunanji) v krizi. Ključek je tudi neskončen medij v smislu, da se nanj lahko še kaj doda in lahko deluje celo kot matrica za druge medije (pošteno – brez razmnoževanja ;))

Kaj za vas pomeni ljubezen?

Ljubezni nikoli ni preveč!

Smisel vsega! Visoka vibracija, za katero ni potrebno trpeti, ker je nekaj najbolj naravnega. Trpi le ego. Ljubezni je neskončno vrst in nikoli je ne more biti preveč in nikoli je ne zmanjka. Ljubezen celi in nas dela boljše. Od ljubezni do sebe do drugih, do sveta, do narave … In ljubezen je tudi spoštovanje.

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

S pravim namenom ne moreš zgrešiti!

Vedno. Delam projekte, ki me pritegnejo, veselijo, pišem glasbo iz ljubezni, za nemesno prehrano se odločam iz ljubezni itd. Če imaš pravi namen, ne moreš zgrešiti! Doživela sem že nevarno stanje – izgorelost. Izhajala je iz nepredelanih čustev v meni in ker sem delala nekaj v nasprotju sama s sabo; to me je izčrpalo – torej ni šlo za pot ljubezni.

FOTO: Ulla Wolk
FOTO: Ulla Wolk

Takrat sem spremenila svoj življenjski slog in postala “neusmiljena” glede izbire projektov. To je težja pot, ker ni zagotovljenih prihodkov, po drugi strani pa edina prava, ker sem se zdravstveno, energetsko spravila k sebi – in lahko delala, kar najraje delam – ustvarjala glasbo.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Uglašenost. Notranji mir.

Nedavno ste sporočili, da boste postali mamica. Je vaš vsakdan že kaj drugačen?

Odpirajo se novi občutki, nove dimenzije ljubezni … pa tudi razsežnosti moči ženske! 🙂

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Mojega Tina, moje bližnje, pa živali, naravo, seveda glasbo, čokolado, dobre ljudi, lepo energijo, čokolado, sadne smutije, vonj po morju, občutek v neokrnjenem gozdu, biti na toplem pod odejico, čokolado …

FOTO: Ulla Wolk
FOTO: Ulla Wolk

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Nekoč sem se znašla v čudnih ljubezenskih teorijah zaradi “telefončkov”. Želela sem to razčistiti, pa se me je tip, izvor vsega, izogibal. Na zunaj frajer, od znotraj šibak! A sem vztrajala pri tem, da bi zadevo razčistila in se oprala neresnične zgodbe. Kmalu smo se znašli na istem dogodku in sem šla do njega. On pa se me je panično izognil in prijateljem povedal, da mu sledim – in da sem najbrž obsedena z njim! Ko sem to slišala, sem bila najprej v šoku, nato pa sem se lahko le nasmejala. Nauk: včasih se ni vredno truditi in je treba pustiti, da so ljudje tam, kjer hočejo biti. Resnica slej kot prej pride na dan. 🙂

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak tretji par) danes spozna prek spleta?

Ja, splet lahko zelo pomaga pri prvih stikih in ohranjanju stikov, da lahko sploh pride do osebnega srečanja. Lahko je dobro orodje za pravi namen.

Ona-on.com, največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 180.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Lepo poslanstvo imate. Naj se spoznavajo, naj se povežejo, naj se zaljubijo … Čim več ljubezni in zdravih odnosov, ki naj trajajo in rastejo!

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, na ona-on.com?

Zagotovo, a morda nista dala tega vedeti … Ko Kupid ustreli, par potem pozabi, od kod je priletela puščica. Ne si gnati tega k srcu, ptički pač odletijo. 🙂

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Ko delaš na tem, da si boljša verzija sebe, začneš izžarevati posebno energijo, ki deluje kot signal za tistega ali tisto, pravo osebo. Če se pretvarjate, se ta signal popači … Zato – bodite iskreni in spoštljivi. Je vredno, ker je prava ljubezen nekaj najlepšega. 🙂

Deli
Prejšnja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 05.08. - 11.08.2019
Naslednja objavaFOTOGALERIJA: Dogajanje na Gorskem dnevu 5
Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori