VIDEO: Kako izbrisati uporabnike?

Vse o tem kako na ona-on izbrišemo uporabnike začasno (odstranjevanje s seznamov sporočil, zadetkov) in trajno (blokiranje).

Poleg osnovnega filtra, ki s seznamov izloči uporabnike glede na določene kriterije (starost, slika, kraj bivanja, lastnosti, …) lahko s seznamov ročno odstraniš uporabnike, za katere ugotoviš, da ni ujemanja, ali pa jih enostavno ne želiš več videti.

*OPOMBA: včasih je potrebno stran osvežiti, da uporabnik izgine s seznama.

Izbiraš lahko med dvemi možnosti brisanja:

  • Začasno ~ Izbris s posameznih seznamov sporočil, zanimanj, ujemanj in simpatij (Izberite seznam – klik + poteg v desno z miško)
  • Trajno ~ Blokiranje uporabnika – trajni izbris (Odprite profil uporabnika – desni meni – na dnu seznama).

Oglej si video za podrobnejša navodila

Ni komentarjev

Odgovori