VIDEO: Kako prepoznati lažne profile?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka. Vprašali ste nas:

“Kako prepoznati lažne profile?”

@ona_on.com Vprašanje bralcev: “Kako prepoznati lažne profile?” 💕 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @evaerpic ♬ original sound – ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“Profili, ki se zdijo predobri, da bi bili resnični, po navadi niso resnični. Kadar so stvari preveč dobre, si mi to želimo verjeti, v ozadju pa je po navadi neka pravljica, neka prazna obljuba. Dejstvo je, da ta svet pač ni popoln, je lep, ni pa popoln. 

Pozorni bodite tudi na vse tiste profile, kjer podatki manjkajo, so nekonsistentni, kjer nekdo konstantno spreminja zgodbo, ko se z vami pogovarja ali pa prilagaja informacije.

Pozorni bodite na to, ali se oseba želi z vami videti ali pa samo daje velike obljube v smislu: ja, zdaj pa bi že bil čas, super bi bilo, da se vidiva. Hkrati pa nikoli nima časa ali pa ne predlaga tega srečanja ali pa je ves čas zaposlen in v tujini in ne vem še kaj.

Osebi, ki ji boste všeč, ki bo imela iskren interes do vas, bo zagotovo predlagala tudi srečanje v živo.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še druge odgovore na vaša vprašanja TUKAJ.


Ni komentarjev

Odgovori