Sabina Mars je letošnja Miss fotogeničnosti na tekmovanju za Miss Universe Slovenije 2016. Naziv je osvojila prek Facebooka, kjer jo je publika izbrala za najbolj fotogenično, mi pa smo z njo govorili o ljubezni in vsem, kar pride zraven.

Poglej, kaj Sabina Mars svetuje vsem uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen še iščete:

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Malo dopustniško naslednjih nekaj dni, nato pa se vračam v London, kjer me čakajo službene obveznosti.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

Na prvem mestu sem jaz.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

sabina-mars-intervju-ljubezen-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki2

“Ljubim ljudi, ki me obkrožajo. Ljubim vse lepe stvari, ki me spravljajo v dobro voljo.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Prva asocijacija je Nutella. Šalo na stran, ko mi nekdo omeni besedo ljubezen, najprej pomislim na družino. Družina je zame definicija in temelj ljubezni.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Ko nekaj počneš prvič, je zmeraj zanimivo in si zapomniš za vse življenje. Sem med tistimi, ki imajo to v dobrem spominu.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Se ne spomnim nobene kratke zgodbice.”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Samskost treba izkoristiti in si vzeti čas zase in razmisliti, kaj si żelimo v zvezi, kaj smo pogrešali v prejšnji zvezi in kje smo delali napake.”

sabina-mars-intervju-ljubezen-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki1

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Če dva človeka nista za skupaj se mi zdi smiselno, da gresta narazen. Življenje je prekratko, da bi vztrajali v zvezi, ki nas ne osrečuje.

Ni lahko, ko se znajdeš sam v tej situaciji,. Sama sem potrebovala ogromno časa, preden sem zaupala partnerju, da ne vidim več smisla v najini zvezi. Zatiska sem si oči in čakala, da se situacija izboljša, vendar se ni.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Dvajset procentov se sliši veliko, vendar vem, da bo v prihodnje to šrevilo še narastlo. Spoznavanje preko interneta je bolj priročno kot obiskovanje raznih lokalov in ‘prosjačenje’ prijateljev naj vam predstavijo njihove samske znance.”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Osebno ne poznam nobenega, ki se je spoznal preko omenjenega portala, sem pa slišala ogromno lepih zgodb. Se mi zdi pa boljša ideja iskati partnerja na tem ali podobnih portalih kot v nočnih klubih, kjer pred začetkom pogovora iz opisa že veš določene osnovne stvari o osebi.”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori