VIDEO: Veronika Podgoršek ~ Želim si več ona-on parov!

Ljubezen je bit človeka!

Dr. Veronika Podgoršek je doktorica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije. Pravi, da je ljubezen bit človeka, da so z njo povezani odnosi, to pa je bistvo njenega poslanstva. Trenutno piše novo knjigo in terapira, sicer pa je predana mama in žena svoji družini.

Uradni naziv: Dr. Veronika Podgoršek, psihoterapevtka; pisateljica, predavateljica, kolumnistka.

Dr. Podgoršek si želi, da bi bilo še več takšnih parov, ki se spoznajo prek Ona-on.com. Kaj vse je povedala o ljubezni za naš portal in kaj svetuje samskim preveri spodaj:

untitled (32 of 31)
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

Vse s čimer se dejansko ukvarjam mi je pomembno. To je moja družina (štirje otroci in mož). Vedno se ukvarjam tudi sama s seboj in k temu spada tudi moje delo. Trenutno pišem novo knjigo, terapiram,…

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. V Sloveniji se skoraj 30% parov spozna preko spleta. Zakaj menite, da je temu tako?

Svet gre naprej in mi z njim. Spremembam se ne moremo upirati in si jih želeti izničiti ampak jih je potrebno vključiti v naša življenja. Te številke to potrjujejo.

Menite, da se osebo, v smislu njegovih lastnosti, da spoznati preko spleta?

Dr. Veronika Podgoršek predlaga čimprejšnje srečanje v živo.

V polnosti nikakor ne. Zato je potrebno čimprejšnje srečanje v živo, če si seveda želimo predanega partnerskega odnosa v resničnem svetu in ne odnosa, ki bazira zgolj na odnos preko računalnika.

Kaj za vas pomeni ljubezen?

Predvsem in na kratko rečeno delovanje v dobro drug drugega!

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Ljubezen je bit človeka.

Seveda. Ljubezen je bit človeka. Je del ali sestavina vsakega izmed nas. Občutke ljubezni si želimo prejemati in ljubezen želimo dajati. Z njo so povezani odnosi in to je bistvo mojega poslanstva.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Nekaj neskončno lepega, po drugi strani težkega in ne samoumevnega, lahko neskončno bolečega.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Ljubim svojega moža, ostale meni pomembne osebe in predmete pa imam rada.

VERONIKA PODGORŠEK
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Najlepša samskost je takrat, ko se konča z ljubečim predanim partnerskim odnosom. Koliko časa (in na kakšen način) samskosti nekdo potrebuje in zakaj pa je stvar individualnih zgodb. Potrebno je le paziti, da v svojem raziskovanju ne škodiš drugemu!

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

To je predvsem zelo lepo! Osebno bi si želela, da bi jih še več 🙂.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Poznam :). Poznam pa tudi kar nekaj tistih, ki na drugo polovico tam še čakajo.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Bodite odkriti, iskreni in odprti. S tem ste sicer ranljivi, vendar pa tudi dajete ljubezni priložnost.

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori