3 vprašanja, ki jih lahko postavite, da se izognete neprijetni tišini na prvem zmenku

Vir: Planet-lepote

Prvo srečanje prinaša številne izzive, med katerimi je tudi vaša sposobnost komuniciranja. Če ste tiho, obstaja velika verjetnost, da ne boste naredili vtisa, ki ste si ga želeli, saj ste lahko zaradi tega videti nedostopni in kot da prelagate “obveznost” pogovora na (morda) bodočega partnerja.

Če imate prvo srečanje z osebo, ki je še niste srečali, seveda ne morete pričakovati, da boste vodili pogovor, kot da se poznate že vse življenje, a vseeno obstajajo načini, kako se izogniti neprijetni tišini in premorom v pogovoru. Da ne boste več govorili o vremenski napovedi, medtem ko boste gradili most do naslednje teme, vam razkrivamo tri vprašanja, ki bodo zagotovo odprla nove teme za pogovor z osebo, s katero ste šli na zmenek.

Tvoje sanjsko sanjsko potovanje?

To vprašanje je odlično, saj bo razkrilo več o vašem potencialnem partnerju. Njihovega duha boste spoznali v situacijah, ki niso del vsakdana. To vam recimo lahko razkrije, ali je bolj pustolovec ali pa je po drugi strani željan pravega, udobnega dopusta.

Povej mi nekaj o sebi, česar nihče drug ne ve

To je specifično vprašanje, ki je super tudi, če se pred srečanjem niste osebno poznali. Seveda ne bi smeli pričakovati, da vam bo nekdo povedal svoje najgloblje skrivnosti že na prvem zmenku, lahko pa boste slišali za zanimivo situacijo ali za njegov/njen nenavaden talent. To vprašanje bo zagotovo odprlo vrata številnim drugim situacijam, ki jih lahko komentirate.

Na kateri trenutek v svojem življenju si ponosen?

Če želite izvedeti, kaj je vašemu potencialnemu partnerju zares pomembno in kakšne vrednote zastopa, mu vsekakor postavite to vprašanje. Če gre za nekaj materialnega, kot je lasten avto, stanovanje ali kaj podobnega, potem statusni simboli za to osebo verjetno igrajo glavno vlogo. Drugače pa je, ko se omenja družina ali nekaj, kar je povezano z ljudmi. Odgovori so lahko zelo različni in razkrijejo veliko o njihovem življenju. Tako popeljete pogovor na povsem novo raven.

Vir: Planet-lepote

Ni komentarjev

Odgovori